opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Naar een festival? Deze 4 producten heb je nodig

Naar een festival? Deze 4 producten heb je nodig

Naar een festival? Niet zonder deze 4 Dutch Smart artikelen!

In de zomer kun je, als je wilt, ieder weekend wel een tof festival bezoeken. Niet alleen in Nederland, maar ook in onze buurlanden weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen! Maar wat stop je eigenlijk allemaal in je tas als je naar een festival gaat? Wij hebben vijf tips voor je op een rijtje gezet, die jou gegarandeerd meer gemak en plezier gaan opleveren.

dutch smart blog paraplu.png

 

Paraplu of regenponcho

Allemaal leuk en aardig zo’n festival, maar wat nu als je favoriete band nét begint te spelen en er ineens een enorme plensbui naar beneden komt? Daar moet jij op voorbereid zijn! Een regenponcho of vouwparaplu neemt weinig ruimte in en beschermt jou toch volledig tegen een doorweekte outfit. Zeker aan te raden dus, vooral als je naar een meerdaags festival gaat. Kies voor een gewone of een lichtgewicht regenponcho, of scoor een opvouwbare paraplu met een gaaf printje voor nog geen 5 euro!

 

 

 

 

energizer dutch smart blog.png

Energizers

Bij Dutch Smart vind je verschillende soorten energizers, bijvoorbeeld in de vorm van poeder of capsules. Wil je ervan verzekerd zijn dat je lekker lang door kunt feesten, en dat je je vermoeidheid beter de baas bent? Pep jezelf en je vrienden op met de energizers uit ons assortiment! Deze producten bevatten cafeïne, maar bijvoorbeeld ook vitaminen en extracten.

 

 

 

 

 

 

condooms dutch smart blog.png

 

Condooms

Niet iedereen heeft de bedoeling om op een festival een liefje te scoren, maar soms gebeurt het toch… Het kan dus geen kwaad om een doosje condooms bij je te dragen! En als ze je zelf niet gebruikt, is er vast iemand in je vriendenkring wiens avond ineens wat spannender lijkt te verlopen dan van tevoren werd verwacht. Bij Dutch Smart shop je verschillende soorten condooms, gewoon online. Ze worden natuurlijk in een discrete verpakking bij je thuisbezorgd!

 

 

 

 

after c dutch smart blog.png

Herstel en afterparty

Super gezellig, zo’n avond met je vrienden! Maar moet je de volgende dag onverhoopt alweer werken, of heb je iets meer gedronken (of gebruikt) dan je eigenlijk van plan was? Dan heeft Dutch Smart de oplossing voor je: herstel en afterparty producten. Kies bijvoorbeeld voor de mushroom stopper, paraxine of Cobeco Quick Flush caps. Ieder product heeft zijn eigen werking en is bedoeld voor andere omstandigheden, lees dus goed wat er bij het product staat! Ook het vooraf lezen van de bijsluiter raden wij uiteraard altijd aan.

 

Als je deze spullen bij je hebt, weet je zeker dat je niet alleen lekker lang kunt doorfeesten, maar dat je daarna ook weer direct verder kunt met de dagelijkse verplichtingen. Heb je vragen over ons assortiment, of over de producten? Neem dan gerust eens contact met ons op, we helpen je graag! We zijn te bereiken via [email protected], of via 085-7827555.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.