opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Cocaïne gebruikt? Maak kennis met After-C

cocaine gebruikt herstellen

We proberen allemaal gezond en in balans te blijven, maar laten we eerlijk wezen: soms lukt dat niet helemaal en gaan we net een tikkeltje te ver. De dagen na het gebruik van cocaïne of speed kun je je nogal leeg of futloos voelen. Daarvoor is After-C ontwikkeld, een tablet vol ingrediënten om je gemoedstoestand weer op te krikken.

Met After-C voel je je binnen no-time weer kiplekker!

After-C is voor die momenten dat je futloos en gebroken wakker wordt na een memorabele nacht. Het helpt niet alleen de cocaïne of speed-dip tegen te gaan, je voelt je ook beter na het innemen van het supplement neemt wanneer je weer eens een nachtje te weinig hebt geslapen, of wanneer je weerstand tot ongekende diepten is gedaald. After-C gebruikt de kracht van vitaminen, mineralen en kruiden om je maag te kalmeren en je systeem te ontgiften. Zo sta je binnen no time weer fit op het hockeyveld of maak je grapjes in die oh zo gezellige, typisch Nederlandse kringverjaardag - natuurlijk wel met een pilsje in je hand.

Kijk, we houden allemaal wel van een feestje op z’n tijd natuurlijk, en daar is helemaal niks mis mee. De één houdt van alcohol, de ander van XTC en jij misschien van cocaïne of speed. Of wie weet, een combinatie van dat alles is tegenwoordig ook niet geheel ongebruikelijk. Zolang je het niet elke dag doet, overleeft je lichaam het waarschijnlijk wel. Hier op Dutch-Smart zijn we vooral liefhebber van natuurlijke middelen zoals psychedelische kruiden, magic mushrooms en cannabis, maar ook van XTC-vervangers zoals onze krachtige energizers. Wat je ding ook is: een krachtig supplement om de dagen ná het gebruik door te komen is natuurlijk niet verkeerd. 

Tegenwoordig hoef je op je dertigste niet meer getrouwd te zijn met kinderen. Dertig is het nieuwe twintig (maar dan mét geld), hebben we iemand wel eens horen zeggen. Dus helemaal niet verkeerd om op die leeftijd nog op een feestje te staan. Of de vrimibo uit te spelen. Onthoud wel: liquid dinner is never a winner. Om je de volgende dag niet helemaal verrot te voelen kun je tijdens het feesten er in elk geval voor zorgen dat je goed eet en tussendoor een watertje of twee drinkt. Maarrrr… Om je weer helemaal topfit te voelen de volgende dag adviseren we toch echt After-C, om de vermoeidheid, leegheid en futloosheid tegen te gaan na een avondje wit poeder. 

De meest krachtige afterparty-middelen

Terwijl After-C vooral is ontwikkeld om de kater van cocaïnegebruik tegen te gaan, hebben we hier op Dutch-Smart nog veel meer voor je in de aanbieding om dat futloze gevoel na een feestje te bestrijden. In onze Afterparty Shop vind je de grootste collectie middelen waar jij je snel weer kiplekker van gaat voelen. The day after middelengebruik is niet bepaald om over naar huis te schrijven, dat weet jij ook. Gelukkig is er voldoende om je daarin bij te staan. Want jezelf ellendig voelen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Veel liever ga je er lekker op uit, of sta je zelfs weer op een volgend feestje. Alles beter dan een verloren dag. 

In onze online smartshop vind je daarom een brede collectie aan topproducten voor na de party. Van een Quick Flush tot 5-HTP en van een heuse tripstopper tot Detox en Afterparty-tabletten. Hoe wild je feestje ook was, wij staan je bij! Mocht je XTC hebben gebruikt, dan hebben we ook het krachtige After-E voor je in de aanbieding, waarin de combinatie van vitamines en het aminozuur L-tryptofaan ervoor kunnen zorgen dat je je snel weer goed voelt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.