opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Concentratieproblemen? Met de FLVX capsules blijf je altijd gefocust

concentratieproblemen flvx

Op universiteiten en hogescholen is het niet ongebruikelijk om een ritalinnetje te poppen wanneer er gestudeerd moet worden. Ritalin is eigenlijk bedoeld om het concentratievermogen van mensen met ADHD en ADD te verhogen en wat veel mensen niet weten is dat de chemische formule van ritalin vrijwel niet verschilt met die van speed. Misschien niet de beste keuze om voor de gezondheid dus. Daarnaast is ritalin enkel op doktersrecept te verkrijgen en moet je er dus ook nog eens flink wat moeite voor doen om het tot je beschikking te krijgen (wat óók nog eens eigenlijk niet mag…). Kortom: niet de beste oplossing.

Maar zoals je van Dutch-Smart gewend bent hebben we een geweldig 100% natuurlijk alternatief, dat zowel legaal als vrij te verkrijgen is. Ben jij dus ook op zoek naar een natuurlijk middel dat de concentratie en focus verhoogt? Geen probleem, die hebben we gewoon voor je in ons assortiment, namelijk in de vorm van FLVX-capsules. Deze caps zijn gevuld met een aantal bijzonder goed werkende stoffen, waaronder panax ginseng, cafeïne, L-theanine en flink wat vitaminen die nodig zijn voor een goede werking van het brein. 

FLVX voor focus

FLVX spreek je uit als ‘Flux’ en het is een populaire concentratiecapsule die vrij recentelijk is uitgebracht door een Utrechtse start-up. De stoffen in FLVX zorgen ervoor dat je je mentaal energieker voelt en gemotiveerder bent om je een langere periode op een belangrijke taak te focussen. De capsule zijn inmiddels razend populair onder studenten die tijdens tentamenperiodes praktisch in de universiteitslokalen wonen, maar ook op de werkvloer draagt de pil bij aan betere prestaties. Deadline in zicht? Promotie die je wil pakken? Je vergroot de kans op succes door elke ochtend zo’n FLVX-capsuletje te poppen.

Enkel natuurlijke ingrediënten

We grappen natuurlijk wel met teksten als ‘een FLVX-capsuletje poppen’, maar een groot voordeel van de capsules is dat deze enkel gevuld zijn met natuurlijke stoffen. Deze stoffen worden ‘nootropics’ genoemd en bevorderen naar eigen zeggen de mentale prestaties. Het bedrijf heeft hun formule gebaseerd op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, zodat je zeker weet dat je geen troep binnen krijgt die helemaal niet het juiste gewenste effect veroorzaken. De capsules bevatten ook nog eens enkel stoffen die allemaal zijn goedgekeurd door de Nederlandse voedsel- en warenautoriteit. Een voorbeeld hiervan is Panax Ginseng, Dit is een extract van de bladeren en stengel van de ginseng plant, die ondanks zijn mythische karakter al eeuwen in de medische wereld word gebruikt.

Probeer ze uit

Een zakje met tien capsules heb je al voor ongeveer tientje in huis, en een zak van 30 stuks heb je voor 23 euro. Dat moet je zelfs als struggling student kunnen missen! Veel gebruikers van FLVX starten sceptisch, maar toch wordt er vaak positief gereageerd op de capsules. De effecten begin je na ongeveer een half uur te merken, en werken tot wel vijf uur na inname door. Dat is een perfect interval als je écht even moet knallen en bepaalde doelen moet behalen. Zet die grijze blob in je hoofd aan het werk, en geef jezelf een extra zetje met de effectieve concentratiepillen van FLVX.

Ben je benieuwd geraakt naar deze zogenaamde nootropics? Je bent niet alleen! Steeds meer studenten ondervinden de bijzondere werking van deze vrij nieuwe middelen - die overigens ook wel gewoon smart drugs genoemd worden. In de theorie stimuleren ze het leervermogen, verbeteren ze de focus en geven ze je meer energie om langer door te kunnen studeren. In onze healthshop vind je tal val producten die de concentratie kunnen verhogen. Snel een kijkje nemen dus! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.