opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

De wonderbaarlijke krachten van 5-HTP

de wonderbaarlijke krachten van 5 htp
Als je last hebt van stress, betekent dit vaak dat je serotonine tekort komt. Deze moet je een flinke boost geven om weer stressvrij te worden. Geen zin om een doktersrecept te vragen? Kies dan voor 5-HTP! Wij vertellen je alles over dit wonderbaarlijke supplement om stressvrij te worden!

Wat is serotonine?

Onze spijsverteringsorganen en het centrale zenuwstelsel zijn verantwoordelijk voor het aanmaken van een neurostramsitter, genaamd serotonine. Dit chemisch aangemaakte stofje is verantwoordelijk voor meerdere zaken wat betreft ons gedrag. Denk aan je eetlust, stemming, slaap, geheugen, leerproces en seksueel gedrag. Zodra er een stressvolle periode dreigt te komen, daalt het serotonine-niveau in jouw lichaam. Zodra dit gebeurt, kan het voorkomen dat je last krijgt van een verminderde eetlust, een slaapstoornis en een depressie.

Wat is 5-HTP?

5-HTP is afgeleid van 5-hydroxytryptofaan, een gewonnen substantie van de Griffonia simplicifolia. Dit is een medicinale plant uit West-Afrika. Bij de inname van 5-HTP, wordt de stof direct omgezet in serotonine. Mensen die een serotonine tekort hebben, krijgen vaak een recept van de dokter voorgeschreven. Deze recepten variëren van tryptofaan tot geselecteerde serotonine-heropnameremmers.

Voorgeschreven recepten van de dokter zorgen ervoor dat de aanwezige serotonine in de hersenen gebruikt wordt, maar producten zelf geen extra serotonine. De wonderbaarlijke krachten van 5-HTP doen dit wel door een biologische synthese van nieuwe serotonine moleculen aan te maken en zo het serotonine-niveau te verhogen. De stof is biologisch en zal dus geen tot weinig bijwerkingen vertonen.

Waarvoor gebruik je het?

5-HTP is ideaal om bij te komen van je MDMA- of XTC-feestje. Wanneer je hier gebruik van hebt gemaakt, heb je jouw hersenen verpletterd door de heftige ‘geluks’ neurotransmitter. 5-HTP zal ervoor zorgen dat jouw geluks neurotransmitter weer netjes aangevuld wordt. De supplementen hiervan kunnen ook helpen met slaapstoornissen. Door 5-HTP te combineren met Gamma aminoboterzuur, worden jouw spieren direct verslapt en raak je direct in een diepe slaap.

Is 5-HTP veilig?

Ondanks dat de werking van 5-HTP heftig lijkt, is het niet gevaarlijk! Deskundige hebben getest dat het supplement veilig te gebruiken is voor een periode tot maximaal 12 weken. Mensen die vaak problemen ondervinden met maagklachten, kunnen bijwerkingen ondervinden zoals: buikpijn, braken en misselijkheid.

Informeer jezelf goed over het gebruik van 5-HTP en vraag advies bij je dokter voor gebruik. Heb je nog wat vragen over onze 5-HTP middelen? Neem gerust contact met ons op!
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.