opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Geen concentratie? Neem een studeerpil.

studeerpil
Een tentamenweek kan extreem veel stress met zich meebrengen. Elke zin moet je wel bijna tien keer lezen voordat je snapt wat er nou mee bedoeld wordt. Wanneer je geen concentratie hebt, adviseren wij om een studeerpil gebruiken!

Het doel van de studeerpil

De studeerpil is ontwikkeld om mensen op een veilige en verantwoorde manier te ondersteunen bij een mentale topprestatie. Er zijn alleen 100% natuurlijke en wetenschappelijke producten gebruikt als ingrediënten. De studeerpil geeft je extra concentratie en focus wanneer jij dat nodig hebt.

100% effect

De studeerpil is ontwikkeld om je geheugen te verbeteren. Dit hebben zij gedaan door wetenschappelijk geteste ingrediënten aan de pil toe te voegen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je makkelijker informatie kunt onthouden en terughalen. Daarnaast wordt je focus versterkt. Hierdoor kun je eenvoudig moeilijke verbanden leggen en is je focus beter bij complexere taken. De studeerpil bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Deze stoffen zijn allemaal goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Tot slot heeft de pil effect op jouw neurotransmitters. Deze zorgen ervoor dat je gedurende de dag een beter humeur hebt.

Hoe gebruik je de studeerpil?

De studeerpil moet je op de juiste manier gebruiken en daarom is het belangrijk om met 2 capsules te beginnen op een lege maag. Als je gevoelig bent voor cafeïne wordt 1 capsule aangeraden. De capsule neem je 30 minuten voor je ontbijt in of 3 uur na je laatste maaltijd. Het wordt sterk afgeraden om meer dan 4 capsules per dag te nemen. De werkingsduur van de studeerpil bedraagt 4 tot 6 uur en treedt vaak na ongeveer 30 minuten op.

Ben je benieuwd naar de studeerpil? Bestel dan snel online en probeer het zelf uit! Heb je nog vragen over de studeerpil of ben je benieuwd naar andere concentratiemiddelen? Neem dan gerust contact met ons op.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.