opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Heavenly-E: dé capsule voor totale rust in deze drukke maand

heavenly e

De decembermaand is de allerleukste maand van heel het jaar. We vieren gezellige feestdagen en eten onze buikjes helemaal rond. Maar naast alle heerlijke festiviteiten brengt het echter vaak ook veel gevoelens van drukte en hoofdpijn met zich mee. Misschien moet je dit jaar wel het familie kerstdiner organiseren of moet je op je werk het kerstontbijt organiseren. Of misschien zelfs allebei! We krijgen al een halve paniekaanval bij de gedachte... Ontspannen tijdens deze drukke maand kan lastig zijn en ook nadat de festiviteiten voorbij zijn is het voor velen maar moeilijk om echt tot rust te komen...

Heavenly-E Happy Caps voor complete rust

En dat gevoel zomaar uitzetten? Dat zit er niet in. Je voelt het vanaf je tenen tot het puntje van je hoofd. Je bent gespannen en kan maar moeilijk lekker unwinden. De spanning giert door je lijf en niks brengt je echt de ontspanning waar je zo naar op zoek bent. Gelukkig zijn daar tegenwoordig een aantal innovatieve oplossingen voor, en natuurlijk vind je die hier op Dutch-Smart! Eén van deze oplossingen zijn de Happy Caps, en dan met name de Heavenly-E capsule. Waarom? Nou, na het innemen van deze capsule verdwijnen al die zorgen als sneeuw voor de zon! Sterker nog, gebruikers ervan caimen dat het je binnen 45 minuten in volledige extase kan brengen.

Happy Caps zijn capsules die ontwikkeld zijn om je lichaam en geest op een positieve manier te prikkelen. In onze Happy Caps shop vind je ze voor tal van verschillende doeleinden. Welk resultaat je wilt behalen kan aan een specifieke capsule gekoppeld worden. Zo is er ook een capsule ontwikkeld waarbij de ontspanning van je lichaam en geest centraal staat, maar bijvoorbeeld ook het tegenovergestelde: de Party-E capsule wordt ook wel gezien als een natuurlijke variant van XTC. Energie én dat lekkere party-gevoel dus. Of wat dacht je van Sex-E, de capsule waarmee je eindeloze nachten plezier tegemoet gaat? 

De Heavenly-E capsule doet het dus net even anders, en zal je compleet tot rust laten komen. Zowel je lichaam als je geest zullen zich ontspannen, zeggen ervaringsdeskundigen. Het grote voordeel van de Happy Caps zijn dat ze enkel een positief effect op je lichaam en geest zullen hebben. Waar veel andere ontspannende middelen je sloom, traag en lui kunnen maken, is dat bij de Heavenly-E caps niet het geval - als we onszelf en al onze bezoekers mogen geloven natuurlijk. Het zal dat drukkende gevoel in je hoofd verlichten terwijl je nog wel perfect in staat bent om te functioneren zoals je altijd doet. Het is dus ook geen slaapmiddel, het is een middel waarmee je kunt ontspannen en functioneren tegelijk. Precies wat we de laatste maand van het jaar nodig hebben...

Wanneer Heavenly-E capsules gebruiken

De Heavenly-E capsules zijn ideaal voor wanneer je heerlijk wilt ontspannen. Vooral als je moeite hebt om een level te bereiken van 'relaxt zijn en voelen', dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou.

Gebruik voor het gewenste effect 1 of 2 capsules (nooit meer dan 2 op een dag). Neem deze in met een glas water en je zult na ongeveer 45 minuten het ontspanningseffect ervaren. Wanneer je de Happy Caps besteld worden deze geleverd in een verpakking met 4 capsules, dit is genoeg voor minstens 2 doseringen. Lees goed de gebruiksaanwijzing door en overschrijd de voorgeschreven dosering per dag niet. Gebruik je de Heavenly-E capsules op de juiste manier, dan zul je snappen waarom ze Heavenly genoemd zijn!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.