opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Hoe magic truffles en paddo's je leven kunnen verrijken

magic mushrooms paddos

De maatschappij is al lange tijd erg verdeeld wanneer het gaat om psychedelica. In veel landen zijn psychedelische drugs verboden ensoms wordt bezit ervan zelfs bestraft met de ellenlange gevangenisstraffen. En dat is best bijzonder als je je bedenkt dat veel inheemse stammen, verspreid over heel de wereld, al millennia lang trouwe gebruikers zijn van natuurlijke psychedelische producten, júist omdat zij de effecten voornamelijk als leerzaam en verrijkend interpreteren. 

Een tegenstelling dus tot een groot deel van volkeren in het Westen of Midden-Oosten, die alle geestverruimende middelen het liefst allemaal onder de noemer ‘drugs’ scharen, en daar ook nog graag bij vermeldt dat alle drugs verslavend en levensverwoestend zijn. Maar wat nou als we je vertellen dat recreatief gebruik van sommige van deze kruiden en schimmels helemaal geen problemen hoeft op te leveren? Sterker nog, wetenschappers raken steeds meer overtuigd van de positieve effecten van sommige soorten ‘drugs’ op de gezondheid, zowel mentaal als fysiek...

Creatief dankzij magic truffles en paddo’s

Er zijn steeds meer wetenschappers die geïnteresseerd zijn in de positieve effecten die psychedelische middelen zoals paddo’s, mescaline of DMT kunnen veroorzaken. Zo zijn er momenteel onderzoeken bezig die de effecten van het gebruik van psilocybine - de werkzame stof in magic truffles en paddo’s - bij mensen met een depressie of posttraumatische stressstoornis testen. Ook zijn er trials waarbij kleine doses LSD worden toegediend bij mensen met de diagnose ADHD en LSD om de concentratie te verhogen. Sommige experts zeggen zelfs dat we binnen nu en tien jaar psychedelische middelen gewoon als medicijn bij de apotheker kunnen halen. Ontwikkelingen die we graag zien bij Dutch-Smart, maar daar is dus wel meer onderzoek voor nodig. 

Maar hoewel er dus op allerlei vlakken wordt gekeken naar deze psychedelische verbindingen, zijn er een aantal resultaten al wél te benoemen. Wetenschappelijk onderzoek toont bijvoorbeeld inmiddels veelvuldig aan dat de actieve stof in deze paddenstoelen en sclerotia, psilocybine, resulteert in een significante verhoging van de creativiteit. Wat de resultaten laten zien is dat de heftige effecten van een trip na een uur of acht uitwerken, maar dat er tot na een week van gebruik nog steeds verhogingen in de mate van creativiteit van de gebruiker wordt gevonden. Dit zou deze producten een geweldige keuze maken voor creatievelingen zoals kunstenaars, artiesten, muzikanten of andere mensen die zich bezighouden met cultuur of het maken van creatieve beslissingen. 

Microdoseren: je hoeft écht niet te trippen…

Het nuttigen van paddo’s of magic mushrooms zou dus best eens voor een flinke boost in creativiteit kunnen zorgen. Maar betekent dat dan dat je elke dag als een gek moet zitten trippen om hier profijt van te hebben? Nee, gelukkig niet. Een steeds populairder wordende manier om te profiteren van de voordelen van psilocybine, is microdoseren of ‘microdosing’. Dit betekent ook wel het consumeren van zogenaamde ‘subperceptuele’ hoeveelheden van een psychedelische stof. Met andere woorden: je neemt zo’n kleine hoeveelheid dat je er niet van gaat trippen, maar wél de lichamelijke en geestelijke voordelen ondervindt. Sommige enthousiastelingen melden bijvoorbeeld ook dat microdosering van psilocybine helpt om hun spirituele bewustzijn te vergroten en hun zintuigen te verbeteren.

In het ideale geval zal een psilocybine-microdosis dus geen enorme verandering in stemming, houding of denkwijze veroorzaken. In plaats daarvan zal het effect subtiel aanwezig zijn: precies wat je eigenlijk zoekt. Hoe dit precies werkt? Daarvoor verwijzen we je graag naar onze kennisbank, waar we uitgebreider toelichten hoe microdoseren met magic truffles precies werkt. Ben je echter al overtuigd en wil je direct aan de slag? Bekijk dan onze psychedelic microdosing packs: porties truffels verpakt per gram, zodat je perfect kunt doseren. Het resultaat van vele gebruikers? Meer productiviteit, energie én creativiteit. En dan zeggen tal van gebruikers ook nog eens lekkerder in hun vel te zitten. Klinkt goed, toch?

Ga je liever zelf aan de slag met het maken van je eigen truffels of paddo’s? Ook daar hebben we alles voor in huis. In onze online smartshop vind je bijvoorbeeld handige truffle growkits, maar ook uitgebreidere paddo growkits voor het laten groeien van je eigen, homemade magic mushrooms. Wil je écht een krachtig exemplaar, ga dan voor de Copelandia Hawaiian: één van de sterkste paddo’s ter wereld. Na het groeien kun je je truffles of paddo’s gewoon laten drogen en er microdoseer capsules van maken. Handig!

Je wordt er ook nog eens empathischer van

Hetzelfde onderzoek als die hierboven werd genoemd vond trouwens ook nog eens dat het empathisch vermogen zeven dagen verbeterde na het innemen van een magic mushroom-thee, ten opzichte van de tijd vóór het innemen ervan. Dit zijn veelbelovende resultaten, zowel voor de recreatieve gebruiker als degene die mogelijk baat heeft bij psychedelica als behandeling voor een stoornis. Het begint erop te lijken dat de moderne, westerse wetenschap steeds meer aanwijzingen vinden voor wat al die inheemse volken al millennia lang zeggen te weten: psychedelica kan een significante bijdrage leveren aan het leven.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.