opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Zo doseer je Maeng Da Kratom voor de beste resultaten

maeng da kratom voordelen

De Zuidoost-Aziatische plant Mitragyna Speciosa kennen we hier bij Dutch Smart natuurlijk beter als Kratom. De bladeren van deze bijzondere plant worden in Thailand en Maleisië al vele eeuwen lang gekauwd vanwege zijn speciale effecten. Zo geven deze bladeren je namelijk niet alleen meer energie en een beter humeur, maar wordt het ook gebruikt als alternatief voor het pijnstillende en kalmerende opium. De fascinerende plant is er in tal van verschillende soorten, maar Maeng Da wordt gezien als één van de sterkste. In dit artikel lichten we een aantal gezondheidsvoordelen van deze krachtige soort uit. 

Ben je benieuwd naar hoeveel kratom je moet gebruiken voor de beste effecten? Onderzoekers ontdekten dat een dosis kratom van 20 mg per kilogram lichaamsgewicht zeer effectief was. Dat betekent een dosering van 1,0 - 2,0 gram kratom voor een gemiddeld mens. Weeg je 70 kg? Dan betekent dat een dosis van 1,4 gram. Een persoon van 100 kg zou met dezelfde rekensom 2 gram nodig hebben. Toch is het belangrijk om een persoonlijke dosering te vinden die het beste bij je past: ervaren gebruikers nuttigen vaak meer dan deze genoemde dosis. Benieuwd naar de voordelen? Dit zijn er slechts een paar!

Meer energie

Een van de bekendste effecten van kratom is de toename in energieniveaus. Maeng Da Kratom is in het bijzonder effectief wanneer het aankomt op het boosten van je energie. Dit maakt het een geweldig kruid als je net een drukke dag achter de rug hebt, of juist wanneer je drukke dag nog van start moet gaan. Gebruikers rapporteren dat het gebruik van Maeng Da Kratom een wereld van verschil betekent als ze hun energie wat op willen krikken. Het biedt niet alleen een boost die nuttig is, maar een die ook in staat is om een ​​betekenisvolle verandering aan te brengen in hoe iemand zich voelt. Kratom maakt je vrolijker, geeft je humeur een boost én laat je vol energie de dag door komen. Andere energiekruiden vind je hier

Gewichtsverlies

Een ander geweldig effect van kratom is dat het de stofwisseling van het lichaam zou kunnen beïnvloeden. Wereldwijd gebruiken miljoenen mensen Maeng Da omdat het ze zou helpen bij het verliezen van gewicht. Het is in staat om de metabole respons van het lichaam te activeren en kan ervoor zorgen dat de vetverbranding van het lichaam wordt geoptimaliseerd. Bij dit soort gebeurtenissen in het lichaam wordt vaak gezien dat sneller vet wordt verbrand. Mocht je zelf ook wat overtollige kilo’s kwijt willen raken, dan is Maeng Da misschien wel een prima optie. Overigens hebben we in onze webshop ook tal van andere gewichtsverlies-producten

Vermindering van stress en pijn

Stress kan een enorme impact hebben op een persoons leven. We kennen het jammer genoeg allemaal, maar wat doe je er tegen? Nou, misschien kan een dosis Maeng Da helpen. Deze kratomsoort zou in staat zijn spanningen in het lichaam te verminderen en de gebruiker een lekkerder, ontspannen gevoel te bezorgen. In hogere doses heeft Maeng Da kratom opiaatachtige effecten. Dat betekent dat het pijnstillend werkt, maar tegelijkertijd rustgevend en kalmerend is. Of het nu gaat om rugpijn, pijn in de benen, migraines of een combinatie van deze pijnen bij elkaar: kratom wordt gezien als een geweldige natuurlijke oplossing. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.