opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Vol concentratie de maandag doorkomen? Probeer Gotu kola!

Vol concentratie de maandag doorkomen? Probeer Gotu kola!

Slecht nieuws, mensen. Het weekend is weer voorbij... De maandagochtend is aangebroken en de werkweek staat voor velen van ons weer op het punt om van start te gaan. Dat betekent voor velen een slechte focus en concentratie, weinig energie en een gebrek aan motivatie. Misschien heb je wel een feestje gepakt, net even een wijntje teveel gedronken of je favoriete serie gebingewatched... Hoe dan ook: we kunnen allemaal wel eens wat meer energie en focus gebruiken. En wij hebben precies datgene wat je nodig hebt om dat te bereiken: Gotu Kola.

Studentenkruid

Gotu Kola is een kleine plant uit de wetlands van Azië met een aantal opmerkelijke effecten op het lichaam. Het kruid is ook wel bekend als Centella Asiatica, Centella, Brahmi, en Aziatische waternavel. Centella Asiatica werd in het oude India, Afrika en China gebruikt vanwege zijn krachtige geneeskrachtige eigenschappen. De plant groeit in tropische, natte gebieden en draagt ​​een kleine witte of roze bloem van een blad dat lijkt op een dikke halve maan. Deze maanvormige bladeren worden al vele jaren gebruikt in de kruidengeneeskunde.

Gotu Kola of Centella asiatica wordt door veel gebruikers ook wel 'studentenkruid’ genoemd. En dit is niet natuurlijk niet zomaar: het kruid is namelijk geweldig in het verscherpen van de geest. Het wordt al duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt om hersenfuncties als geheugen en concentratie te verbeteren. Het extract lijkt te helpen bij het herstellen van veel beschadigingen in de hersenen en verhoogt tegelijkertijd de acetylcholinegehalte in de hersenen. Bovendien laat onderzoek zien dat Gotu Kola ook bijdraagt ​​aan stressmanagement.

Tal van gezondheidsvoordelen

Gotu Kola is een geweldige focus-booster, maar het Aziatische kruid doet meer dan dat. Zo gebruiken veel inheemse stammen het kruid om de huid te verzorgen, trombose te voorkomen, ontstekingen te remmen, maagzweren tegen te gaan, depressies te bestrijden en zenuwaandoeningen te verminderen. Het is dan ook een zeer veelzijdig kruid dat steeds waar steeds meer mensen de effecten van beginnen in te zien en te ervaren, mede omdat het in de Westerse wereld vandaag de dag goed te verkrijgen is.

En terwijl Gotu Kola dus meerdere medicinale toepassingen heeft, wordt het traditioneel zoals uitgelegd voornamelijk gebruikt als een krachtig middel voor de bloedsomloop om ondersteuning te bieden aan een gezond brein en zenuwstelsel. Het kruid wordt ten zeerste aanbevolen om mentale helderheid, concentratievermogen en gezonde hersenfuncties te bevorderen. Leuk feitje: Gota Kola staat bekend als het favoriete voedsel van een olifant. En zoals we allemaal nog uit de Rolo-reclame kunnen herinneren: olifanten vergeten nóóit iets!

Gotu Kola gebruiken voor meer concentratie

Wil je dit krachtige kruid ook eens uitproberen om een geweldige focus en concentratie te bereiken? Dat kan! Wij verkopen op Dutch-Smart Gotu Kola per 50 gram. De beste resultaten worden bereikt wanneer Gotu Kola dagelijks en voor langere tijd gebruikt wordt, maar het kan ook in een hogere dosering ingenomen worden voor onmiddellijke effecten. Om een thee voor dagelijks gebruik te maken, kun je een halve eetlepel verpulverd kruid oplossen in heet water. Wil je er een sterker extract van te maken voor stimulerende en erotische effecten, voeg dan 30 gram kruid toe aan een halve liter kokend water. Laat het tenminste 2 uur lang koken op een zacht vuur met de deksel op de pan. Zeef het, voeg eventueel suiker of honing toe, en neem om te beginnen eerst een klein kopje.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.