opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Nieuw in ons aanbod: mulungu extract!

Informatie artikel - Mulungu extract

Nieuw: mulungu extractmulungu extract1.jpg

Dutch-Smart heeft onlangs iets nieuws in het assortiment opgenomen: mulungu extract! Dit middel heeft een kalmerende werking, ideaal als je je wel eens onrustig voelt en graag iets meer zou willen ontspannen. Merk jij dat je last hebt van onrust, en slaap je hierdoor minder goed? Probeer dan gerust eens het mulungu extract, waarvan je per keer dat je het gebruikt slechts drie druppels nodig hebt.

Wat is mulungu?

De mulunguboom heeft twee botanische namen, die je dus ook wel eens kunt tegenkomen als je leest over mulungu: Erythrina mulungu en Erythrina verna. Mulungu is een natuurlijk, kalmerend middel, dat afkomstig is uit de regenwouden van Brazilië en Peru. Sjamanen gebruiken het al eeuwen, omdat ze geloven dat mulungu helpt de natuurlijke balans te herstellen die het stadsleven verstoort. Voel jij je ook wel eens onrustig, omdat alles om je heen maar verder raast en je nooit eens op het pauzeknopje kunt drukken? Dan moet je op zoek gaan naar manieren om je te ontspannen. Het mulungu extract kun je bijvoorbeeld goed combineren met het luisteren naar ontspannende muziek, een relaxed warm bad of meditatie. Veel mensen gebruiken murungu extract ook voor ze gaan slapen, omdat het een natuurlijke, gezonde slaap zou bevorderen.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je mulungu extract gaat gebruiken, hoef je slechts drie druppels onder je tong te laten druppelen, voor je gaat slapen of wanneer je veel spanning voelt. Om de spanning en stress te verlichten, beïnvloedt (en kalmeert) mulungu het centrale zenuwstelsel. Dit kan ertoe leiden dat je motoriek tijdelijk een klein beetje verstoord wordt, zonder dat je spieren echt verdoofd aanvoelen. Vanwege deze werking is het middel niet geschikt voor mensen met een lage bloeddruk of zwangere vrouwen. Ook vrouwen die borstvoeding geven, kunnen de mulungu extract beter laten staan. Lees goed de bijsluiter voor je het gebruikt, en combineer mulungu niet met medicijnen als je niet weet of dit schadelijk is. Pas bovendien op met het besturen van machines of voertuigen, omdat mulungu je een wat slaperig gevoel zou kunnen geven. Als je twijfelt, vraag dan even aan je (huis)arts of je dit middel veilig kunt gebruiken!

Heb je vragen over het mulungu extract? Neem dan gerust eens contact op met onze medewerkers! Je bereikt ons via [email protected] of door te bellen naar 085-7827555.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.