opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Reinig je lichaam na een wild avondje stappen met deze krachtige capsules

afterparty

Deze heb je vast vaker gehoord: ’s avonds een vent ’s ochtends een vent. Leuk gezegde, maar na je vijfentwintigste is dit opeens een stuk moeilijker te realiseren als je een avondje van flink feesten achter de rug hebt. Misschien ben je zelfs nog aan het bijkomen van Oud en Nieuw, of heb je alweer het volgende feestje op de planning. En of je nu te diep in het glaasje hebt gekeken of wat sterkers hebt geslikt: je lichaam herstelt nu eenmaal niet meer zo snel als dat het als achttienjarige deed. Maar geen zorgen dames en heren, daar hebben wij al lang wat op gevonden: de Detox en Afterparty lichaamsreiniger.

De Detox en afterparty lichaamsreiniger

Na een avondje vol plezier dankzij alles wat God verboden (of toegestaan) heeft, ben je de volgende dag zowel rot van buiten als van binnen. Hoewel een lekkere koude douche ervoor kan zorgen dat je een beetje opknapt, kunnen je organen je alsnog de hele dag tot last zijn. Ze zijn prima in staat om jou ervan te helpen herinneren dat je de nacht ervoor niet voldoende rekening met ze hebt gehouden. Dat resulteert in een algeheel gevoel van brakheid, misschien een barfje hier en daar, meerdere wc-bezoeken waarna je de wc enkel nog kunt betreden met een gasmasker op, uitdroging, buikpijn en uiteraard een gezonde dosis zelfmedelijden. Je kent het wel.

Complimenten als het je gelukt is om jezelf de douche onder te slepen om je buitenkant te reinigen. De binnenkant kun je oplappen met de Detox en Afterparty Lichaamsreiniger. Deze vegetarische capsules bevatten natuurlijke stoffen die je organen weer een boost krijgen en helpen te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan curcuma en melkdistel. Neem alvast zo’n capsule voordat je gaat slapen, maar ook zeker wanneer je de volgende dag als halfdode ontwaakt. Let wel op dat je maximaal twee capsules per dag inneemt. Mocht je niet zo’n fan zijn van het slikken van capsules, dan hebben we hetzelfde spul ook in vloeibare vorm

Ook voor dagelijkse ondersteuning

De capsules zijn overigens niet enkel geschikt voor de brakke dagen waarvan je je afvraagt of je deze wel levend doorkomt. De gezonde en natuurlijke stoffen in de Detox en Afterparty lichaamsreiniger, zijn zeker ook geschikt om aan je reguliere dieet toe te voegen. Zo krijgt je lichaam elke dag wat extra ondersteuning en blijf je fit en energiek. Vooral je lever heeft baat bij de capsules, maar vergeet niet dat je lever veel meer verantwoordelijkheden heeft dan enkel het afbreken van alcohol. De capsules helpen je lever bij het netjes afbreken van vette happen, maar bijvoorbeeld ook bij het afbreken van medicatie. Zeker geen overbodige luxe dus, zo’n gezondheidscapsule. 

Bezoek jij regelmatig een feestje en bezorg je je lichaam vaker dan bedoeld een flinke opdonder? Dan is het in huis hebben van de nodige afterparty-producten misschien wel een goed idee. In onze afterparty shop hebben we flink wat producten die je kunnen helpen om na een feestje weer fit de dag door te kunnen komen. Naast deze Detox en Afterparty-producten vind je er bijvoorbeeld ook het krachtige 5-HTP, een natuurlijk middel dat vooral door feestgangers die zo nu en dan een pilletje slikken wordt gebruikt om ze een stuk minder down te laten voelen op de day-after. Maar we hebben nog veel meer, waaronder een After-C(ocaine) Detoxicator en zelfs heuse tripstoppers voor wanneer je truffels of paddo’s nét even te hard inslaan...

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.