opc_loader
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Sex Opium Liquid: de beste sex stimulant

sex stimulants
Ben jij toe aan een oppepper tussen de lakens? Of is jouw libido niet meer wat het geweest is? Dan raden wij Sex Opium Liquid aan. Dit middeltje verhoogt namelijk jouw libido en is speciaal gemaakt voor vrouwen die meer uit hun seksleven willen halen. Lees vooral door om alles te leren over dit magische middeltje!

Wat is Sex Opium Liquid?

Sex Opium Liquid is de beste sex stimulant voor jou! Het is een libidoverhogendmiddel speciaal voor vrouwen, maar jouw man kan er natuurlijk ook gebruik van maken. De liquid werkt ongeveer 4 tot 6 uur en belooft spannende seks. Door het middeltje nemen de remmingen af en ervaar je een euforisch gevoel.

sex opium liquid

Magische werking

De Sex Opium Liquid is niet voor niets de beste sex stimulant! Zodra je het magische middeltje hebt ingenomen ervaar je een geweldig welbehagen warm gevoel. Dit gaat samen met fijne tintelingen door je hele lichaam. Het gevoel wordt direct geassocieerd met de zin in seks. Het middeltje bevordert de doorbloeding in de geslachtsdelen wat zal leiden tot een gemakkelijk orgasme.

Hoe gebruik je het?

Het stimulerende middeltje kun je het beste 45 minuten van te voren innemen. Het heeft zo voldoende tijd om in de bloedbaan terecht te komen. Je kunt het halve flesje in een keer innemen, maar schud het flesje goed voordat je het gaat drinken. Als je het meeste uit de Sex Opium Liquid wilt halen, kun je het beste zo min mogelijk eten van tevoren. Zo ervaar je alles nog veel intenser! Het libido wordt hierdoor optimaal verhoogd. Is het gevoel toch iets te sterk geworden? Dan kun je het effect afremmen door suiker en vitamine C in te nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Sex Opium Liquid, probeer hem dan zelf snel uit! Kijk ook in onze webshop voor nog heel veel andere sex stimulants! Heb je vragen? Bel dan naar tel. 085 782 7555 of mail naar [email protected]
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.