opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Gold Rush | Kanna blend

Artikelnr: KAN-522
13,90

Gold Rush | Kanna blend

Deze formule uit de keuken van Conscious is er een voor de echte avonturier. Wij garanderen dat de gebruiker in een hogere versnelling raakt!

Inhoud

  • Mix van Kanna extracten
  • Cafeïne
  • Natuurlijke anijsaroma

Waarschuwing

Het mag niet worden gecombineerd met SSRI's (Seroxat, Prozac of gelijksoortige antidepressiva) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor cafeïne.

 

 

Beoordelingen (1)
Gold Rush | Kanna blend

(Mathijs Meek)
Ja is lekkere shit, 1 vd weinig middelen die echt goed effect hebben en zeker niet onder hat moet worden! Ik koop meestal zo'n potje Gold RUSH en nog een potje kanna stony of de happy calming extract en dan mix ik die en dan heb je een perfecte mix en de flash als je iets te veel neemt geloof me.... Eerst ren je naar wc🤮en dan komt er een ruch over je heen dus echt begin met een sleutelpuntje.... Ik was zo dom om lijntje te leggen van dik 3 cm geloof me BAM dat klapt🥵🤯 maar als je goed doseert kan je langzaam steeds iets meer nemen😉 dit is een goed alternatief voor een Feestje + GOLDRUSH =2gr lijkt weinig maar geloof me bij best heftig gebruik doe ik er minimaal 5 dagen mee zo potent(vooral icm. Haapy clalming/stony🤤)
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items