opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Jetpack Kratom Exosphere - 10 ml

€ 49,00
x

Jetpack Kratom extract Exosfeer - vloeibaar extract

 

Jetpackkratom Exosphere vloeibaar extract presenteert de gemakkelijkste methode voor het toedienen van de exacte hoeveelheid kratom, afgestemd op de persoonlijke voorkeur. Dankzij deze fles met een pipet (10 ml) of spuit (30 ml) heeft de gebruiker alles onder controle.

 
Kratom effecten
De effecten treden binnen vijf tot tien minuten op na gebruik en duren enkele uren. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van Kratom Jetpack Exosfeer
Kratom Jetpack Exosphere vloeibaar extract kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water, sap of een milkshake). 1 ml vloeibaar extract van Jetpackkratom Eexosfeer bevat 55 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 5 gram kratompoeder.

Ingrediënten
Mitragynine, polyethyleenglycol, ultragezuiverd water
Beoordelingen (0)
Jetpack Kratom Exosphere - 10 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items