opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Capsuleer machine – zelf je vitamines capsuleren!

Capsuleer machine – zelf je vitamines capsuleren!

Capsuleer machine – zelf je vitamines capsuleren!

 

Tegenwoordig zijn ze steeds populairder: allerlei soorten ‘powerfoods’, vitaminesupplementen en ander voedsel dat extra goed voor je is. Helaas zijn al deze soorten voedsel nogal aan de dure kant. Zou het niet veel beter zijn als je zelf je eigen vitaminepillen kon maken? Dat kan nu! Met een capsuleer machine kun je in een handomdraai je eigen capsules maken. Die kunnen natuurlijk vitaminen bevatten, maar ook diverse kruidenmengsels.

 

Wat is een capsuleer machine?

Met een capsuleer machine kun je zelf eenvoudig pillen en capsules maken. Het maakt niet uit wat voor capsules je wilt maken; of het nu gaat om vitaminen of kruidenmengsels, alles is mogelijk. Capsuleer machines zijn niet duur en zijn eenvoudig te gebruiken. Bovendien kun je zo veel capsules maken als je zelf wilt. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!
Over het algemeen zijn er drie soorten capsuleer machines. Deze zijn gebaseerd op de grootte van de capsules. De maten worden aangegeven met de getallen 1, 0 en 00. 1 is hierbij de kleinste capsule, 0 is gemiddeld en 00 is een grote capsule. Het verschilt erg per kruiden- en vitaminemix welke capsule het meest geschikt is. Dat hangt uiteraard vooral af van de sterkte van jouw dosering.

 

Zelf vitamine capsules maken!

Met een capsuleer machine kun je eenvoudig zelf je eigen vitaminepillen maken. Het enige wat je hoeft te doen is zelf een mengsel samenstellen van vitamines. Op het internet kun je veel ideeën opdoen voor goede vitamines die je met elkaar kunt combineren. Vervolgens heb je uiteraard een capsuleer machine nodig en lege capsules.

Je doet de vitaminemix in beide helften van de capsuleer machine. Zorg dat alle capsules (ongeveer) even vol zitten; eventueel kun je hiervoor nog een aanstamper gebruiken. Als je beide kanten gevuld hebt, hoef je alleen maar de twee helften op elkaar te zetten en één keer aan te duwen. Je hebt nu al je eigen vitaminecapsules gemaakt! De capsuleer machine kan 24 capsules per keer maken.

Nu je je eigen vitamine capsules hebt gemaakt, kun je ze overal mee naartoe nemen. Je hoeft nergens meer ter plekke de juiste doseringen vitamines bij elkaar te zoeken; je hebt gewoon een pil bij je die je direct in kunt nemen. Het is dus ideaal om zelf je vitamines te capsuleren met een capsuleren. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag!

Bestel Hier

capsuleermachine  ''1''

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.