opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Salvia Divinorum

Salvia Divinorum

Salvia Divinorum

 

Salvia Divinorum is een bijzondere plant uit Midden- en Zuid-Amerika. De plant staat bekend vanwege zijn sterke psychoactieve werking en hallucinaties. Om deze redenen gebruikten Mazatec-medicijnmannen de plant regelmatig voor verschillende religieuze tradities en rituelen. Tegenwoordig wordt de drug door nog enkele mensen gebruikt, hoewel het in de meeste landen niet verboden is. Lees hier meer over deze speciale plant!

 

Wat voor effecten heeft Salvia Divinorum?

Ervaren gebruikers van Salvia Divinorum zeggen het al: je kunt de plant met geen enkele ander drug vergelijken. Het is zeer misleidend om de drug als bijvoorbeeld ‘legale marihuana’ of ‘legale LSD’ te omschrijven. Salvia Divinorum is een geheel unieke plant met eigen effecten. Gelukkig is de plant wel redelijk veilig, omdat het geen heftige reacties op het lichaam heeft.

Het belangrijkste effect van Salvia Divinorum bestaat uit hallucinaties. Dit is een visionair kruid, wat betekent dat je allerlei dingen gaat zien na het innemen ervan. In de oude culturen van Midden- en Zuid-Amerika werd de drug ook wel een soort ‘visioenenkruid’ genoemd. Men dacht dat je onder invloed hiervan de toekomst kon zien. Dat geeft wel aan wat voor vreemde hallucinaties je van Salvia Divinorum krijgt! Een trip duurt ongeveer één tot twee uur en vangt na een minuut (bij roken) tot een kwartier (bij kauwen) aan. Zorg dat je in een veilige omgeving bent waar het rustig is, dan kun je optimaal van de effecten van Salvia Divinorum genieten!

 

Waarom is Salvia Divinorum zo apart?

Dat Salvia Divinorum zo’n bijzondere drug is, komt door de actieve stof Salvinorine. Deze stof is chemisch gezien ongelijk aan bijna alle andere drugs. We weten ook niet precies hoe de stof werkt in onze hersenen, alleen dat het een erg sterke stof is. Gelukkig zit er maar weinig Salvinorine in de bladeren van Salvia Divinorum, zodat je ze gewoon veilig kunt gebruiken.

De drug is bovendien niet makkelijk te verkrijgen, ondanks dat hij niet legaal is in Nederland. Dit komt vooral doordat de drug niet zo bekend is als bijvoorbeeld wiet of cocaïne. De trips zijn echter veel specialer! Je ondervindt de beste trip in een rustige, privé-omgeving zonder al te veel lawaai. Je kunt de hallucinaties dan goed tot je door laten dringen. Bij de eerste paar keer is het verstandig om een nuchtere ‘oppasser’ te hebben, die zorgt dat er niets fout kan gaan. Geniet vooral van je Salvia Divinorum trips!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.