opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Sclerotia truffels - wat zijn het nou precies?

Sclerotia truffels - wat zijn het nou precies?

Sclerotia truffels – wat zijn het nou precies?

 

Sclerotia zijn een soort paddenstoelen, maar eigenlijk net anders. Ze worden gemaakt wanneer de zwamdraden geen paddenstoelen kunnen groeien, omdat de omstandigheden niet goed genoeg zijn. Ze maken dan sclerotia aan, waar voedingsstoffen worden opgeslagen om later wel paddenstoelen te kunnen groeien. Deze sclerotia bevatten ook stoffen waarvan je gaat hallucineren, en worden daarom verkocht als ‘magic truffels’.

 

Wat zijn magic truffels?

Eigenlijk zijn dit dus geen truffels, maar ze bevatten wel dezelfde stoffen als veel truffels en paddo’s. Dit zijn de stoffen psilocybine en psilocine. Hiervan ga je hallucineren en krijg je de zogenaamde trip. De trip is voor iedereen weer anders, waardoor de magic truffels erg populair zijn. Je weet namelijk nooit wat je gaat overkomen!

Magic truffels worden verkocht in kleine doosjes. Je doet meestal niet zo veel bijzonders met de truffels; je eet ze gewoon op. Ze zien eruit als een soort kleine paddenstoeltjes. Elke truffel heeft zijn eigen smaak en effecten; probeer verschillende soorten uit!

 

Trips van sclerotia

De effecten van sclerotia hangen van aardig wat factoren af. Natuurlijk zijn de hoeveelheid en de soort truffels erg belangrijk, maar dat zijn niet de enige invloeden. Ook de omgeving is erg belangrijk; je wilt liever een trip hebben in een rustige omgeving waar niet te veel mensen zijn. Een drukke omgeving zorgt sneller voor een slechte trip.

Sclerotia kun je beter op een lege maag eten. De effecten zijn dan beter en eerder merkbaar. Een dosering bevat rond de 10 à 15 gram truffels, de eerste keer kun je beter 7-10 gram gebruiken. De effecten zijn vaak erg leuk; je krijgt de slappe lach, hebt vaak hilarische gesprekken en de wereld om je heen ziet er gekleurder en scherper uit. Negatieve reacties komen maar weinig voor, als je tenminste in een goede bui en een rustige omgeving bent.

Zorg wel altijd dat er een nuchtere persoon bij is die snel kan handelen als er iets mis mocht gaan. Je kunt namelijk de raarste plannen krijgen onder invloed van truffels, die een nuchter persoon liever voorkomt. Ook moet je geen alcohol drinken tijdens de trip, maar wel voldoende andere dranken. Combineer ze ook niet met medicatie of andere drugs.  Klik hier voor ons assortiment.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.