opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Kruiden vanuit de hele wereld

Kruiden vanuit de hele wereld

Kruiden vanuit de hele wereld

 

De meeste drugs en kruiden zoals we die nu kennen, zijn eigenlijk al eeuwenoud. Meestal zijn ze ontdekt door inheemse volkeren en stammen in bijvoorbeeld Azië, Afrika of Amerika. En daar heb jij nu profijt van; want in onze smartshop zijn al deze wereldse kruiden gewoon te koop. Kom hier meer te weten over kruiden vanuit de hele wereld!

 

Kruiden uit Zuid-Amerika

De jungle in Zuid-Amerika is het thuis van vele plant- en diersoorten, zo ook van veel kruiden. Stammen in bijvoorbeeld het Amazonegebied hebben ze al eeuwenlang in verschillende rituelen gebruikt. Een bekende kruidendrank uit Zuid-Amerika is ayahuasca. Deze wordt van verschillende lianen gemaakt en is een belangrijk onderdeel van veel rituelen.

Ayahuasca zorgt voor een erg spirituele trip die voor elke persoon anders is. Dat is dus zeker de moeite waard om eens te ervaren. Er zijn nog genoeg andere kruiden uit Zuid-Amerika, maar deze worden wel meestal in een kruidendrank gebruikt die lijkt op ayahuasca. Ook zwammen uit Zuid-Amerika zijn populair.

 

Kruiden uit Azië

Mensen denken bij kruiden uit Azië al snel aan opium. Dit continent staat inderdaad bekend om het grootschalige gebruik van opium. Opium wordt vaak gerookt en heeft een kalmerende werking. Het is bovendien erg verslavend. Omdat opium zo populair was, gingen sommige landen een soort accijns op opium heffen. Als gevolg hiervan stapte mensen over op vergelijkbare kruiden, zoals kratom.

Ook verschillende lotusbladeren zijn afkomstig uit Azië. Deze hebben een rustgevende werking en soms ook een euforisch of libido-opwekkend effect. Deze planten kun je ook mengen met bijvoorbeeld wijn, om een lekkere drank te maken.

 

Kruiden uit Afrika

Ook stammen in Afrika hebben veel soorten kruiden en planten ontdekt vanwege hun uitwerking op de geest. Vooral psychedelica komen uit Afrika. Deze kruiden wekken hallucinaties op en veranderen je bewustzijn op een positieve manier. Deze werden uiteraard veel in rituele gebruik van lokale volken en stammen.

Deze mensen gebruikten ook natuurlijke energetische kruiden, zoals kanna. Deze geven je energie en een opwekkend effect, wat ideaal is voor het jagen. Deze kun jij ook gewoon gebruiken om meer energie van te krijgen!

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.