opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Het puntensysteem van Dutch Smart

Het puntensysteem van Dutch Smart

Het puntensysteem van Dutch Smart

 

Wij vinden het erg leuk om jou als klant te hebben. We zorgen er dan ook voor dat onze producten en service van zo’n goede kwaliteit zijn, dat jij tevreden met ons bent en vaker terugkomt. Want klanten die tevreden zijn met ons, daar zijn wij ook gelukkig mee. Daarom hebben we besloten om onze trouwe klanten te belonen door middel van ons nieuwe puntensysteem.

Met dit systeem kun je op allerlei manieren punten verdienen, die je later weer in onze webshop uit kunt geven. Zo proberen wij iets terug te doen voor onze vaste klanten. Lees snel verder over hoe je punten kunt verdienen en wat je met die punten kunt doen!

 

Hoe kan ik spaarpunten verdienen?

Alleen al door onze website te bezoeken verdien je spaarpunten. Ieder uniek bezoek levert je al 5 punten op. Dat zijn er nog niet zo veel; makkelijker is het om punten te verdienen door een aankoop te doen. Je krijgt namelijk voor elke euro die je in onze shop uitgeeft 10 spaarpunten. Een bestelling van 20 euro levert je dus al 200 spaarpunten op! Het maakt niet uit of je een nieuwe of terugkerende klant bent; iedereen krijgt punten bij zijn aankoop.

Als je tevreden bent met onze service en producten, helpt het ons erg als je een beoordeling achterlaat. Wij zijn verbonden aan Kiyoh klantbeoordelingen. Veel goede beoordelingen leveren ons een goede positie op. Dat zorgt voor meer inkomsten, waarmee wij ons assortiment kunnen uitbreiden en nog meer ons best kunnen doen om de service te verbeteren! Daarom krijg je 250 punten voor het achterlaten van een beoordeling en 100 punten als je ons aanbeveelt via Kiyoh.

 

Wat kan ik met mijn spaarpunten?

Je spaarpunten kun je overal in onze webshop gebruiken. Met genoeg punten kun je bijvoorbeeld korting krijgen op de aankopen in je winkelwagen, of zelfs producten gratis krijgen. Het is dus een win-winsituatie: jij helpt ons en wij helpen jou! Je kunt zo veel punten sparen en uitgeven als je maar wilt; we hebben geen limiet. Als je jouw punten hebt uitgegeven, kun je gewoon weer opnieuw beginnen met spaarpunten verdienen. 

Terug

10-09-2016 om 19:01:34 door Dino Van Den Brande

Zeer uitgebreid assortissement.Proficiat voor de aanpak.Goede presentatie en voorlichting!

10-01-2016 om 12:29:59 door Julia Kloosterman

Kijk, dat is nog eens een goede actie voor 't klantenbehoud! Super kwaliteit, supersnelle levering en dan ook nog eens een super klanttevredenheids actie!! TOP!

14-10-2015 om 20:31:31 door edwin verheyen

prachtig idee beste smartshop

12-10-2015 om 23:18:48 door Freek Tange

Superleuk idee joh!

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.