opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Stacker 7-Phenylstack - energizer en vetverbrander

Artikelnr: ART000503
34,95 29,95 U bespaart: 14%

Uitverkocht

Stacker 7-Phenyl Stack - energizer, weight loss

Het oude Stackergevoel is terug van weg geweest!! Stacker heeft altijd bekend gestaan als de krachtigste vetverbrander ooit en doet daar nu een schepje bovenop met de introductie van NVE’s 7-Phenyl Stack. 

Gebruik

Neem driemaal daags 1 tot 2 capsules 7-Phenyl Stack in met voldoende water na een maaltijd.
Niet meer dan 2 capsules per inname. Niet meer dan 6 capsules per dag.

Ingrediënten

  • Acacia Rigidula (75 mg): geeft phenylethylamine, tyramine, hordenine. Het kruid Acacia Rigidula kan de vetmassa in snel tempo verbranden. Allereerst zet het de natuurlijke thermostaat een paar standjes hoger. Je lichaamstemperatuur neemt toe waardoor je meer calorieën gaat verbranden en je vetmassa in sneltempo wordt afgebroken. Acacia Rigidula remt bovendien de eetlust.

  • Epichasine complex (100 mg): bevat verschillende soorten thee met EGCG en polyfenolen.Dit krachtige extract zal het startsein zijn voor de aanmaak van hormonen zoals dopamine, adrenaline en noradrenaline, elk met hun eigen stimulerende effecten. De vermoeidheid wordt onderdrukt en je voelt je energiek, opgewekt, zelfverzekerd en alert.

  • Proprietary complex (550 mg): bevat Cissus Quadrangularis, Rhodiola Rhosea en Konjac. Cissus Quadrangularis is een plantje waar veel plantaardige steroïden in zitten. Het grote voordeel hiervan is dat het lichaam zijn eigen (belangrijke) lichaamseiwitten beschermt tijdens het afslanken waardoor het jojo-effect niet zo snel zal plaatsvinden. De kilo’s die er af gaan blijven er dus af. Rhodiola verhoogt het uithoudingsvermogen bij sport. Konjac bevat unieke vezels die een gevoel van verzadiging geven, zodat honger vermindert.

  • Cafeïne (275 mg): Cafeïne is niet zo maar een energizer, het is de stof bij uitstek die ons lichaam in een mentale alertheid brengt. Gebruik van pure natuurlijke cafeïne zet ons lichaam in een stand waarbij alles er op gericht is om snel en effectief te kunnen handelen, waarbij ook de vetverbranding verhoogd wordt. De zintuigen worden scherper en de denkkracht neemt toe. Ondanks dat je minder eet en vet verbrandt zul je toch fit blijven en voldoende energie hebben om de dingen te doen die je wilt.

Waarschuwing

Het is aan te raden om je lichaam te laten wennen aan de krachtige stoffen van 7-Phenyl Stack.
Aangeraden wordt om de eerste dagen maximaal 3 capsules in te nemen.
Indien u weinig tot geen bijwerkingen ondervindt dan kunt de dosis verhogen tot 6 capsules per dag. 7-Phenyl Stack niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, aandoeningen aan urinewegen en/of schildklier, diabetes, bij gebruik van M.A.O. remmers en/of medicijnen. Ook niet gebruiken als deze aandoeningen in uw familie veel voorkomen. Niet te gebruiken in combinatie met cafeïne houdende dranken of ephedrine bevattende producten.
Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Beoordelingen (0)
Stacker 7-Phenylstack - energizer en vetverbrander heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items