opc_loader

 

 

 

Stimulerende kruiden & extracten

De kruiden en extracten die we aanbieden bij Dutch Smart variëren zeer sterk. We vinden het belangrijk dat onze diverse klanten ook diverse producten kunnen ontvangen. Daarom hebben we veel verschillende soorten stimulerende kruiden en extracten. Het voordeel van kruiden en extracten is dat ze vaak dagelijks gebruikt kunnen worden zonder enige bijwerkingen. De kruiden en extracten zijn ook natuurlijk, wat maakt dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam zolang ze niet in te grote mate worden geconsumeerd. Bij Dutch Smart verkopen we kruiden en extracten die je zelf moet doseren. Zorg dus dat je je goed laat informeren en de kruiden eerst in een lage dosis uittest. We verkopen veel verschillende soorten stimulerende kruiden die ook allemaal een andere werking hebben. Hier kun je op deze pagina meer over lezen. Daarna kun je nog lezen wat het verschil is tussen kruiden en extracten in chemische eigenschappen en gebruik.

 

Soorten stimulerende kruiden

Op Dutch Smart verkopen we verschillende soorten stimulerende kruiden. De kruiden zijn in verschillende doseringen verkrijgbaar bij Dutch Smart. Ieder mens wilt natuurlijk iets anders, dus daar hebben we rekening mee gehouden. Soorten stimulerende kruiden die wij hier aanbieden, zijn:

  • Energie: deze kruiden zijn er om je op te peppen na een zware dag of een vermoeiende periode. Vaak kunnen ze gebruikt worden om thee van te zetten. Soms hebben deze kruiden bijwerkingen zoals eetlust of zijn ze seksueel stimulerend.
  • Love (afrodisiaca): dit zijn kruiden die werken als een seks stimulant. Ze kunnen gebruikt worden om het libido te verhogen of om seks levendiger en bewuster te ervaren. De kruiden komen van een groot aantal exotische bomen.
  • Relax: de kruiden die hiervoor zorgen, geven in veel gevallen hetzelfde effect als cannabis. Het voordeel is dat de kruiden eenvoudig oplosbaar zijn in thee en je dit effect verkrijgt zonder je longen aan te tasten.
  • Trip: zoals de naam het al zegt, ga je trippen van deze kruiden wanneer je ze in een bepaalde dosering tot je neemt. Deze kruiden geven dus een beetje hetzelfde effect als synthetische drugs zoals LSD.
  • Droom: droomkruiden kunnen helpen bij het opwekken van lucide dromen. Dit zijn dromen die door de dromer als heel levendig worden ervaren en waar de dromer in veel gevallen zelf invloed heeft op wat er gebeurt in de droom.

 

Het verschil tussen kruiden en extracten

Misschien klinkt het alsof kruiden en extracten hetzelfde zijn: het zijn de stoffen die in middelen zitten. Het verschil tussen kruiden en extracten is er echter wel: extracten zijn weer de stoffen die in kruiden zitten. Het woord extract komt van extraheren, wat ‘eruit halen’ betekent. De extracten zijn dus de werkende stoffen. Het voordeel van een extract is, dat je geen uur op een tak hoeft te kauwen om iets te voelen. Wat het nadeel is, is dat je erg moet uitkijken met je doseringen. Voor je het weet heb je te veel genomen. Ook is het belangrijk, met alle drugs, om de dosering langzaam op te bouwen.

 

Stimulerende kruiden

Voor de meer ervaren gebruikers bieden we ook krachtige kruidenextracten (onderschat deze niet !).

Verschillende kruiden en extracten die het bewustzijn veranderen en een psychedelisch/hallucinogeen, energie of een seks lust opwekkend gevoel geven.

Menu