opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Damiana 20:1 extract -Turnera diffusa 3gram

Artikelnr: ART000330
9,00

Damiana 20 x

Damiana heeft een ontspannende werking, geeft een euforische high en is een mild maar zeer effectief afrodisiacum. Deze effecten houden ongeveer een tot twee uur aan. Dit extract is twintig keer zo sterk als het gedroogde kruid.

Damiana staat ook wel bekend als Turnera diffusa. Het is een lage plant met gele bloemen en geurige bladeren. Het komt van nature voor in de subtropische klimaten van zuidelijk Texas, Mexico, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Het kruid wordt in de kruidengeneeskunde al vele eeuwen gebruikt door inheemse bevolkingen als een afrodisiacum.

Damiana: een natuurlijk afrodisiacum

De meest opvallende voordelen van damiana thee voor de gezondheid zijn de positieve effecten op de vruchtbaarheid, verhoogde seksuele begeerte, vitaliteit van het spijsverteringsstelsel en energie niveaus van het lichaam. De faam van de plant komt waarschijnlijk van zijn historisch gebruik bij de behandeling van een breed scala aan seksuele problemen.

De seksuele stimulant Damiana wordt al eeuwenlang gebruikt door verschillende volkeren. Bij mannen blijkt de plant behulpzaam te zijn bij het verhogen van de testosteronspiegel, en bij vrouwen kan deze plant kritische reproductieve hormonen zoals progesteron reguleren. Het kruid verbetert de werking van het zenuwstelsel en resulteert in een verhoogde bloedstroom door het lichaam, inclusief de voortplantingsorganen. Het resultaat is een geweldige erectie, waar niet alleen jij, maar ook je partner blij van wordt! Ook ervaren personen hierdoor een verhoogd seksueel verlangen en voelen ze zich energieker. Damiana helpt vrouwen zelfs krachtiger orgasmes te krijgen.

Positieve gezondheidseffecten

Het is niet bekend waarom de plant zo'n positief effect heeft op het libido. De theorie is dat het de bloedtoevoer naar de genitale gebieden bevordert. Anderen suggereren dat hun vermogen om het libido te verhogen een bijwerking kan zijn die gerelateerd is aan de oestrogeensuppressie-activiteit van het kruid. Een studie gepubliceerd in 2009 toonde aan dat seksueel zwakke ratten na de behandeling met Damiana hun seksueel gedrag aanzienlijk verbeterden, maar ook vele duizenden mensen wereldwijd zweren bij de krachten van dit kruid. 

De natuur biedt ons een oneindig aantal opties om onze gezondheid te verbeteren, en Damiana is daar een geweldig voorbeeld van. Naast het beïnvloeden van het seksleven bevat damiana-kruid namelijk nog veel meer interessante lichaamsvoordelen. De Maya's gebruikten ze bijvoorbeeld om de algemene gezondheid van het lichaam te verbeteren. Regelmatige consumptie van Damiana-thee kan dan ook zeer belangrijke voordelen voor onze gezondheid opleveren.  Damiana staat er tevens om bekend dat het een licht euforisch effect veroorzaakt. Het werd bijvoorbeeld door oude volkeren gebruikt om humor en humeur te versterken.

Gebruik

Giet heet water over een halve tot een hele gram van het extract en laat dit vijf minuten staan. Drink deze thee ongeveer 30 minten tot een uur voor het gewenste effect, het liefst op een lege maag. Het poeder kan ook direct ingenomen worden.

Warning

Vermijd regelmatig gebruik van Damiana indien je aandoeningen van lever of urinewegen hebt.

Beoordelingen (2)
Damiana 20:1 extract -Turnera diffusa 3gram

(cristian)
hallo.
lekker thee van gezet en was het zeker waard.

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

ik vind het een relax gevoel vergelijkbaar met stoned van wiet.
ik voelde het al na 10 min en was wel sterk had zelf 0.5 gram gehad in de thee.
proefde als kruidige thee, en was wel lekker.
ben er niet vanzelf opgewonden van geworden,maar de sex vond ik wel intenser.
en na een uurtje ben je gewoon lekker de oude dat vind ik erg fijn.
heb het nu 2 x gedaan maar ga het zeker af en toe doen om te relaxen en te genieten.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items