opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Banisteriopsis caapi 12:1 - gram Liquid | Resin extract

Artikelnr: ART001448
12,50
Inhoud

Ayahuasca Banisteriopsis caapi 12:1 Resin liquid 20ml (Banisteriopsis Caapi honing)

Dit Caapi liquid is afkomstig uit Peru en is op een traditionele wijze gemaakt, voor het maken van 1 liter wordt er 12kg grondstof gebruikt. Om het vermalen van de Banisteriopsis Caapi en andere moeilijke operaties over te slaan,  is dit sterke ingedikte brouwsel gemaakt. 

Ayahuasca (Banisteriopsis caapi) 12:1 is een van de twee belangrijkste ingrediënten van een traditioneel en visionair brouwsel uit het Amazonegebied. 

Sommige inheemsen onderscheiden meer dan 40 soorten. Twee bekende variëteiten zijn Ourinhos en Trueno. "Ourinhos" betekent letterlijk "klein goud" en is de soort die bij voorkeur wordt gebruikt door de Ayahuasca drinkende kerkgemeenschappen (Santo Daime, UDV en Barquinha). Sommigen zeggen dat de naam komt van de kleur die de infusie, gemaakt van deze soort, krijgt.

B. caapi bevat MAO-remmende stoffen. Dit betekent dat het zeer gevaarlijk kan zijn wanneer je het combineert met bepaalde medicatie, etenswaren of psychoactieve stoffen die normaliter niet schadelijk zijn.

De Ayahuasca kruiden zijn bedoeld als etnobotanische kruiden, het is niet onze doelstelling om deze kruiden aan te bieden voor menselijk gebruik.

Extra informatie

This product is not sold or intended for the purpose of human consumption. This is a botanical specimen of ethnographic value and interest, and is delivered with no expressed or implied application or purpose.

Beoordelingen (0)
Banisteriopsis caapi 12:1 - gram Liquid | Resin extract heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.