opc_loader
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Druids Fantasy 6 caps

Artikelnr: ART000174

Toe aan een krachtige visionaire trance op die zo'n 6 uur aanhoudt? Say no more. Lichte misselijkheid komt vrij vaak voor, maar verdwijnt meestal zodra de ervaring begint te verdiepen. De groene pillen bevatten gemalen Morning Glory zaadjes en taurine.

9,25

Uitverkocht

Druids Fantasy

 

Morning Glory zaadjes en taurine zijn allebei middelen die in de natuur voorkomen. Niets synthetisch of kunstmatigs aan dus. Menig sjamaan heeft deze middelen in zijn kastje staan. Morning Glory is een plant en taurine is een aminozuur dat in voedingsmiddelen zoals vlees en vis voorkomt. Druids Fantasy is volkomen legaal, maar dat is geen reden tot twijfel. Je staat met Druids Fantasy op het punt naar een bijzondere innerlijke reis gelanceerd te worden.

Hoe gebruik je Druids Fantasy?

Ben je een beginner op het gebied van dergelijke stoffen? Start dan met twee capsules. Mochten die niet het gewenste effect hebben, dan kun je altijd nog meer innemen. Neem de capsules met veel water in en blijf tussendoor ook genoeg drinken. Je mag maximaal zes capsules per etmaal gebruiken. Houd je hier ook aan om ervoor te zorgen dat je trip verantwoord blijft en niet te heftig wordt. Lichte misselijkheid is normaal en gaat vanzelf weer over zodra de ervaring begint te verdiepen.

Houd hiermee rekening

Druids Fantasy bevat flink wat kruiden die je een ervaring opleveren waar je u tegen zegt. Dit vanwege de Morning Glory die het bevat, die een natuurlijke bron van LSA is. Heb je gezondheidsklachten of geestelijke problemen? Wanneer je je depressief, gestresst of angstig voelt, is dat niet het juiste moment om met psychedelica te gaan experimenteren en het gebruik van Druids Fantasy wordt in dat geval sterk afgeraden. Ook moet je Druids Fantasy niet combineren met andere psychedelische middelen of MAO-remmers.

Ingrediënten

Elk pakje Druids Fantasy bevat 6 capsules van 800 mg. Elke capsule bevat: Morning Glory (Ipomoea violaceae), taurine, magnesiumstearaat en gelatine

Beoordelingen ()
Druids Fantasy 6 caps heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druids Fantasy 6 caps


Laatst bekeken items