opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Druids Fantasy 6 caps

Artikelnr: ART000174

Druids Fantasy wekt een krachtige visionaire trance op die zo'n 6 uur aanhoudt. Lichte misselijkheid komt vrij vaak voor, maar verdwijnt meestal zodra de ervaring begint te verdiepen. De groene pillen bevatten gemalen Morning Glory zaadjes en taurine.

9,25

Uitverkocht

Druids Fantasy

Deze groene pillen geven je dat lichte, zweverige, high gevoel dat je ook van psychoactieve paddenstoelen oftewel paddo’s ervaart. Maar dan zonder die vieze smaak in je mond! Door het innemen van een of twee capsules kun je een trip van wel zes uur beleven. Een trip vol hallucinaties, krachtige visionaire ervaringen, lachkicks en euforische gevoelens. Dat alles dankzij Morning Glory zaadjes en taurine.

Trippen op natuurlijke psychedelica

Morning Glory zaadjes en taurine zijn allebei middelen die in de natuur voorkomen. Niets synthetisch of kunstmatigs aan dus. Menig sjamaan heeft deze middelen in zijn natuurlijke medicijnkastje staan. Morning Glory is een plant en taurine is een aminozuur dat in voedingsmiddelen zoals vlees en vis voorkomt. Druids Fantasy is volkomen legaal, maar dat is geen reden tot twijfel. Je staat met Druids Fantasy op het punt naar een bijzondere innerlijke reis gelanceerd te worden.

Hoe gebruik je Druids Fantasy?

Ben je een beginner op het gebied van psychedelica? Start dan met twee capsules. Mochten die niet het gewenste effect hebben, dan kun je altijd nog meer innemen. Neem de capsules met veel water in en blijf tussendoor ook genoeg drinken. Je mag maximaal zes capsules per etmaal gebruiken. Houd je hier ook aan om ervoor te zorgen dat je trip verantwoord blijft en niet te heftig wordt. Lichte misselijkheid is normaal en gaat vanzelf weer over zodra de ervaring begint te verdiepen.

Houd hiermee rekening

Druids Fantasy bevat flink wat hallucinogene kruiden die je een psychedelische ervaring opleveren waar je u tegen zegt. Dit vanwege de Morning Glory die het bevat, die een natuurlijke bron van LSA is. Heb je gezondheidsklachten of geestelijke problemen? Wanneer je je depressief, gestresst of angstig voelt, is dat niet het juiste moment om met psychedelica te gaan experimenteren. Ook moet je Druids Fantasy niet combineren met andere psychedelische middelen of MAO-remmers.

Ingrediënten

Elk pakje Druids Fantasy bevat 6 capsules van 800 mg. Elke capsule bevat: Morning Glory (Ipomoea violaceae), taurine, magnesiumstearaat en gelatine

Beoordelingen (2)
Druids Fantasy 6 caps

(Wouter)
Geen enkel effect ondervonden hiervan. Enkel misschien dat ik beter geslapen heb dan anders die nacht, maar dit kan ook ongerelateerd zijn.
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

(jesse kieboom)
Werkt goed, ik nam er 2 en voelde me heel rustig en afwezig. Alsof je letterlijk zo in je bed/stoel weg zakte. Werkt bijna direct.
De 2de keer nam ik er 3, maar hiervan werd ik wel erg misseling. Dit was wel wat te veel van het goede, dit is niet aan te raden.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items