opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Vaponic

Artikelnr: ART000589

De Vaponic is een betrouwbare en goed doordachte draagbare vaporizer. De gepatenteerde dubbele luchttoevoer van het verdampingssysteem is gebaseerd op warmteconvectie en geleiding. Dit zorgt ervoor dat je de damp van je kruidenmengsels of tabak afgekoeld, krachtig en smakelijk kunt inhaleren.

Deze vaporizer zorgt ervoor dat je geen rook meer inademt, maar damp. Deze damp is zo schoon mogelijk. Met de Vaponic heb je dus een vaporizer die zijn werk naar behoren doet!

29,00

Uitverkocht

Vaponic draagbare vaporizer

 

De Vaponic is een compacte, maar verrassend geavanceerde draagbare vaporizer. Met de Vaponic weet je zeker dat je schone damp inademt!

De Vaponic beschikt over een gepatenteerde dubbele luchttoevoer, waardoor de damp die je inhaleert extra puur wordt. De smaak en kracht van de damp uit de Vaponic zijn daarom ongekend goed. En dit alles in een vaporizer met het formaat van een pen! De Vaponic is speciaal gemaakt voor tabak en andere kruiden, die je snel kunt inhaleren. De hoogwaardige materialen van de Vaponic zorgen voor snelle en veilige verdamping.

En dan hebben we het nog niet over een ander voordeel gehad: de prijs! De Vaponic is één van de goedkoopste vaporizers die op de markt verkrijgbaar zijn. En dat terwijl hij niet onderdoet voor de kwaliteit van andere vaporizers. De Vaponic is dus ideaal voor iedereen die een kleine, maar krachtige vaporizer zoekt.

Beoordelingen ()
Vaponic heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
29,00