opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Cones

Ken je dat? Minutenlang worstelen met het draaien van je joint of sigaret? Net te veel tabak, de plakrand die niet meer plakt, de inhoud die op je schoot valt… Het kan zoveel makkelijker.  Met onze cones ben je de beste draaier, zonder überhaupt te hoeven draaien!  Cones zijn voorgedraaide, lege papieren hulzen voor je tabak. Je schept tabak in de cone door middel van een vulschepje, en klaar is Kees!

Cones zijn niet beter of anders dan zelfgedraaide sigaretten en joints. Het enige voordeel is dat je sneller kunt roken. Je hoeft alleen maar de huls te vullen met tabak en je kunt direct roken. Ideaal voor wanneer je even snel een joint wilt, zonder het gedoe van het draaien.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Kies de cone die bij je past

Een groot voordeel is dat je cones in grote verpakkingen kunt kopen. Sommige verpakkingen komen met een handig bewaardoosje. Daarmee kun je verschillende cones veilig meenemen. Heb je weinig tijd? Of juist heel veel? Dan kan je variëren met de grootte van je cones. Ze zijn er in groot en klein formaat. Kortom: je bespaart altijd tijd, frustratie en energie!

Verschillende soorten

Er zijn niet echt verschillende soorten cones.  Ze zijn allemaal gemaakt van papier en een filter.  Maar, er zijn wel verschillende maten. Voor iedereen is er eigenlijk wel één te vinden. Beginnende rokers geven de voorkeur aan een small of extra small. Dit zijn de kleinste soorten van ongeveer 85 à 90 mm lang, vergelijkbaar met een normale sigaret.

Kleinere cones vind je nauwelijks; de maten lopen vooral op. Andere maten van cones zijn: 109 mm, 140 mm en extra grote van 180 mm. Voor de echte rookfanaat is er zelfs een gigantische versie van 280 mm lang! Altijd leuk om aan een smokende vriend of vriendin te geven als grap. Van het roken van deze cone joint ben je wel even zoet!