opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Psychedelica

Wie zegt dat je allerlei chemische goedjes nodig hebt om goed te kunnen trippen? Er zijn genoeg natuurlijke kruiden te vinden die jou heerlijk laten spacen in je eigen dimensie. Kijk eens rond tussen onze psychedelische kruiden, lees over de effecten en kijk welk kruid het best bij jou past. Psychedelische kruiden worden al eeuwenlang door allerlei volkeren gebruikt. De kruiden hebben over het algemeen hallucinerende werkingen. Meestal worden ze gemengd in kruidendranken (zoals bij ayahuasca) voor een maximaal effect.

30 Artikelen

Wat zijn psychedelica?

Psychedelica worden ook wel psychedelische drugs of hallucinogenen genoemd. Het is afkomstig van twee Griekse woorden: psyche (brein / gedachten) en delos (zichtbaar maken). In het kort zijn het stoffen die je in staat stellen een andere bewustzijnsstaat dan normaal te bereiken. Met andere woorden: ze bezorgen je een heuse 'trip'! Deze middelen kunnen diepe en zinvolle ervaringen teweegbrengen bij personen die op zoek zijn naar spirituele verlichting. Meerdere onderzoeken bevestigen dit: één ervan concludeerde zelfs dat 80 procent van personen die psychedelica gebruikten deze ervaringen als één van de meest betekenisvolle ervaringen ooit zagen.  

Veel van het waargenomen effect van hallucinogene drugs is afhankelijk van de verwachtingen van de persoon, maar ook de omgeving waarin de trip wordt ervaren, de personen waar je mee bent en tal van andere invloedsfactoren.

Welke soorten hebben wij?

 

Een geweldig soort psychedelisch kruid dat je bij ons kunt kopen is Morning Glory. De zaadjes hiervan bevatten LSA. LSA zorgt voor erg visionaire trips, die sommige mensen ervaren als een soort ‘ontdekking van zichzelf’. Een trip van Morning Glory moet je écht eens meemaken.

Tips voor de beste trip

Psychedelische trips kunnen geweldig, maar ook overweldigend zijn. Daarom hebben we een aantal belangrijke tips voor de beste trips:

  • Voel je goed. We raden je af om psychedelica in te nemen als je je verdrietig, gestrest of ongemakkelijk voelt. Dit kan verkeerd uitpakken.
  • Houd rekening met een lange trip. Sommige mensen schrikken van de duur. Trips kunnen tot wel zes uur duren. Niet altijd even heftig en het effect neemt af, maar als je over een uur nog een afspraak hebt kun je de kruiden beter niet innemen.
  • Heb geduld met de kruiden. Vaak duurt het even voordat je iets merkt van de psychedelica (dit kan wel een uur duren). Neem niet overhaast een extra dosis, want dit resulteert vaak genoeg in een slechte trip. Dat gaat gepaard met veel misselijkheid en minder prettige hallucinaties.
  • Zorg voor een goede omgeving. Je moet volledig ontspannen je ‘inner space’ kunnen verkennen. Creëer daarom een veilige omgeving met vertrouwde mensen, zeker de eerste keer. Een vreemde omgeving kan ervoor zorgen dat je je raar gaat gedragen en vreemde dingen ervaart. De beste plek is dus gewoon thuis met vrienden. De kans dat het dan misgaat is erg klein.
  • Pas op met hoeveelheden. Als je onervaren bent ben je nog erg gevoelig voor de kruiden. De trip zal sneller en langduriger optreden. Neem dus in het begin kleine doseringen, na meerdere ervaringen kun je de doseringen gaan verhogen!

Heb je vragen over psychedelica, of over andere producten van Dutch-Smart? Neem dan gerust even contact met ons op!