opc_loader

Psychedelica

De meeste Kruidenformules bij ons in het assortiment bevatten als basis de wel bekende LSA zaden en andere psychedelische hallucinogen ingrediënten. Deze middelen komen het beste tot hun recht in het gezelschap van vertrouwde vrienden, en in een natuurlijke of vertrouwde omgeving. De volgende Formules hebben wij op voorraad Druids Fantasy, Kryptonite, Space Trips en natuurlijk Trip-E van de bekende Happy Caps

Artikel 1 tot 30 (van de 30 artikelen).  Resultaat:  1 
Artikel 1 tot 30 (van de 30 artikelen).  Resultaat:  1 

Psychedelica

Misschien heb je wel eens van psychedelica gehoord. Psychedelica zijn tegenwoordig vrij populair. Psychedelica zijn middelen die maken dat je gaat hallucineren. Dit kan op verschillende manieren. Sommige mensen zien alleen bewegende beelden, terwijl de volgende weer op een hele andere manier begint na te denken. Hallucineren wordt over het algemeen als grappig en leuk ervaren. Maar mensen kunnen ook een ‘bad trip’ hebben. Dit is een trip waarbij mensen angst, verdriet of een andere negatieve emotie ervaren. Het is daarom belangrijk om psychedelica in te nemen in het gezelschap van mensen die te vertrouwen zijn.

 

Psychedelica en illegale drugs

Psychedelica werken bijna precies hetzelfde als de illegale drugs zoals LSD. Het verschil tussen de legale psychedelica en de illegale LSD is dat er in de psychedelica niet de synthetische en daarmee gevaarlijke stoffen zitten, zoals de stoffen die in LSD zitten. Psychedelica zijn over het algemeen natuurlijk en volgen vaak uit medicatie die dokters hebben voorgeschreven aan hun patiënten. Soms kunnen mensen die psychedelica nemen even misselijk worden. Maar op het moment dat de drug echt gaat werken, verdwijnt dit effect meestal.

 

Vormen van psychedelica

Er zijn verschillende soorten psychedelica. Ze zijn op de delen in gebruiksvormen, dat zijn de vormen waarin je de middelen tot je kunt nemen, en chemische structuur.

De verschillende gebruiksvormen van psychedelica zijn:

  • Poeder: wanneer mensen psychedelica in de vorm van poeder tot zich nemen, gaat dit meestal als oplossing in een glas drinken of via de neus. Poeder wordt over het algemeen sneller in het lichaam opgenomen dan een pil, omdat poeder de pure vorm is van het stofje dat je hersenen beïnvloedt.
  • Pillen: een pil bevat niet alleen het stofje dat invloed op je hersenen uitoefent. De capsule bevat ook bepaalde vulstoffen en stoffen die ervoor zorgen dat de capsule op een goede wijze wordt verteerd. Een voordeel van een pil ten opzichte van psychedelica in de vorm van een pil is dat je de dosering bij een pil weet en waarschijnlijk ook de juiste dosering neemt, terwijl dit bij een psychedelica in poedervorm soms lastiger is.
  • Vloeistof: vloeistoffen zijn vaak een eenvoudige manier van het nemen van psychedelica, omdat een vloeistof makkelijk wordt opgenomen en de stoffen snel in het bloed worden opgenomen.

 

De chemische structuur is per psychedelicum weer anders. In de één zitten stoffen die ook in alcohol zitten. Deze geven dus ook een dergelijk effect, maar dan zonder de kater, uitdroging en misselijkheid. In de volgende zitten stoffen die bijna precies de stoffen van een illegale drug zoals LSD kopiëren, maar het zo aanpassen dat de psychedelicum anders is. Het effect is echter bijna hetzelfde. Er zijn ook stoffen die LSA bevatten, een stof die je bewustzijn op verschillende manieren verandert. Zo zou je andere dingen kunnen gaan zien dan die er echt zijn, en anders gaan nadenken.

Menu