opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Droom kruiden

Sommige culturen beschouwen dromen als een manier om te communiceren met de geesten van voorouders. Met het verlaten van het fysieke lichaam, is de geest vrij om naar een ander niveau van bewustzijn te reizen. Voor dit soort lucide dromen werden natuurlijke middelen (kruiden) gebruikt, vaak net voor het slapengaan. In ons droomkruidenassortiment vind jij de kruiden die je ’s nachts de mooiste reizen laten maken. 

Dromen zijn een bijzonder en belangrijk onderdeel van de slaap. In je dromen kun je de leukste avonturen beleven, of juist vervelende nachtmerries. Dat is belangrijk, want volgens sommige onderzoekers helpt het je indrukken te verwerken, zoals de informatie die je die dag hebt opgedaan. Daarnaast houden dromen je hersenen actief. Maar niet iedereen droomt vaak en niet iedereen droomt even spectaculair. Wil je daar zelf meer invloed op hebben? Dan hebben wij de ideale kruiden voor jou!

9 Artikelen

Wat doen droomkruiden precies?

Onze droomkruiden stellen je niet direct in staat om te communiceren met je overleden voorvaderen. Hoewel, het is maar net hoe je droomt. De effecten lopen uiteen. Ze zorgen bijvoorbeeld voor erg heldere dromen, maar ook voor leuke, actieve en spannende dromen.

Sommige kruiden stimuleren lucide dromen. Hierbij ben je je bewust dat je droomt. Normaal gesproken word je dan wakker, maar nu niet meer. Jij hebt de volledige controle. Je kunt letterlijk alles doen wat je wilt. Of je nu wilt vliegen, een nachtje wilt doorbrengen met die veel te aantrekkelijke superster of volledige wereldheerschappij wilt, het kan! En zeg nou eerlijk: wie wil dat nou niet?

Hoe neem je ze in?

De meeste droomkruiden gebruik je in kruidenthee, vlak voor het slapen. Neem deze op een zo leeg mogelijke maag en je geniet van jouw lucide dromen. Vaak wordt de thee bitter, maar die kun je met honing of suiker wat zoeter maken. Sommige kruiden, zoals de African dream root, mix je met suiker. Er ontstaat dan schuim, dat je opzuigt tot je een opgeblazen gevoel krijgt. Op de verpakking kun je heel duidelijk lezen hoe je jouw droomkruid het beste kunt innemen.

Zijn er risico’s?

In tegenstelling tot een aantal psychedelische kruiden, zitten er weinig nadelen aan het gebruik van droomkruiden. Natuurlijk is het belangrijk dat je je goed aan de aanbevolen dosering houdt. Een teveel van een kruid nemen is nooit goed. Verslaving ligt echter niet snel op de loer.

Een ‘nadeel’ dat droomkruiden soms hebben, is dat je ze op een zo goed als lege maag moet innemen. Sommige mensen snacken of eten graag nog iets ’s avonds. Maar dit kleine offer is het zeker waard als je eenmaal hebt ervaren wat voor geweldige dromen je met droomkruiden kunt ervaren! Wil je meer weten over onze droomkruiden, of heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op.