opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Supplementen

Duizenden mensen zweren bij een dieet. De één eet de hele dag kwark, de ander kiest voor de veganistische koers en weer iemand anders komt de dag door op smoothies. Maar een gezond lichaam kweken en belangrijke stoffen binnen krijgen kan ook op een andere manier: met onze natuurlijke voedingssupplementen. Eén of twee capsules per dag en jouw lichaam heeft belangrijke voedingsstoffen binnen.

Artikel 1 tot 50 (van de 50 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 50 (van de 50 artikelen). Resultaat:1

Gebruik supplementen naast een gezond dieet

Er is veel discussie over het gebruik van voedingssupplementen. Zo zouden mensen denken dat het een vervanger is voor echte voeding. Dat is natuurlijk niet zo. De naam zegt het al: supplementen voegen iets toe aan je normale eetpatroon. Dit geldt vooral voor vitaminesupplementen. Blijf dus genoeg groente en fruit eten en gebruik alleen voedingssupplementen voor vitamines waar je moeilijk aan kunt komen. Dan haal je de meeste resultaten uit zowel je supplementen als je gewone voeding. Je krijgt meer energie, slaapt beter, voelt je vrolijker en fitter en je libido kan eveneens verbeteren. Maar nogmaals: niemand kan uitsluitend op pillen leven!

Soorten supplementen

De supplementenwereld is als het ware een jungle. Voor alles bestaat wel een capsule. Daarom geven we je hier een (globaal) overzicht van ons assortiment:

  • Vitaminesupplementen: weet jij welke vitamines in welk product zitten? Wij ook niet meer. Met onze vitaminesupplementen weet je zeker dat je genoeg (natuurlijke!) vitamines binnenkrijgt, zonder je boodschappenlijstje aan te passen.
  • Energiesupplementen: bij gezondheid hoort genoeg energie. Als jij je moe en futloos voelt, hebben wij de voedingssupplementen waardoor je direct opknapt. Zo helpen we jou de dag door.
  • Libido verhogende supplementen: misschien had je er nooit over nagedacht, maar ook een futloos seksleven kan bestreden worden met supplementen. In onze webshop vind je verschillende producten die bij zowel mannen als vrouwen het libido verhogen.
  • Supplementen via neurotransmitters: neurotransmitters spelen een belangrijke rol bij onze emoties en gevoelens. Te weinig dopamine kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je je verdrietig voelt. Met onze supplementen houd je jouw dopamine op een gezond niveau.

Hoeveel moet ik innemen, en wanneer?

Hoe vaak je een capsule moet innemen, verschilt uiteraard per supplement. Sommige hebben hogere doseringen of werken sterker dan anderen. Neem sowieso nooit meer tabletten dan de voorgeschreven hoeveelheid. Dit kan alleen maar negatieve effecten opleveren en dat is juist het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken.

De meeste voedingssupplementen schrijven ongeveer 1 tot 3 à 4 tabletten per dag voor. Deze neem je meestal bij een maaltijd, aan het begin of aan het einde van de dag. Het doel hiervan is dat je nog een lege maag hebt of net gaat slapen, zodat het supplement goed zijn werk kan doen. Kijk op de verpakking en in de bijsluiter hoeveel tabletten je moet innemen en wanneer je dat moet doen.

Heb je vragen over onze voedingssupplementen, of andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op.