opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Afslankdruppels | 50 ml

14,90

Uitverkocht

Afslankdruppels - Rhamnus Frangula

Pas je al een tijd niet meer in dat favoriete jurkje? Erger je je dood aan die love handles die als muffintoppings boven je spijkerbroek uitpuilen? En sla je op het strand na een duik in de zee het liefst die handdoek meteen weer om je heen? Afvallen is geen makkie en daardoor ook lang niet altijd even leuk. De Rhamnus Frangula afslankdruppels weten je echter een heel eind in de goede richting te helpen.

Verandering van je stofwisseling

Deze afslankdruppels, met als voornaamste bestandsdeel Rhamnus Frangula, stimuleren je spijsvertering door de werking van bepaalde enzymen te verbeteren. Daardoor heeft dit kruidenapparaat als het ware ook een anti-oxiderende werking. Je stofwisseling verandert ingrijpend, maar bedenk je wel: achterover leunen en wachten op de magie van deze druppels is niet voldoende. Terwijl de afslankdruppels hun werk doen, doe jij natuurlijk ook nog je best om een zo gezond mogelijke leefstijl te hanteren. Zie het als een gelijkwaardige samenwerking.

Combinatie van unieke kruiden

De Rhamnus Frangula is slechts een van de bestanddelen van de afslankdruppels. Wel is het in de grootste hoeveelheid aanwezig in het kruidenmengsel. Andere ingrediënten zijn onder andere Panax Ginseng (die zorgt voor betere prestaties, vooral bij het sporten), Ilex Paraguariensis (die het energieverbruik van het lichaam verhoogt), Paulinia Cupana (die de vetverbranding stimuleert) en Fucus Vesiculosus (die overwicht ook in de toekomst kan helpen voorkomen).

De dosering

Aanbevolen wordt, om tweemaal per dag dertig druppels in een half glas water op te lossen en te drinken. Het liefst doe je dit rond de maaltijd. Het effect van de Rhamnus Frangula afslankdruppels laat wat langer op zich wachten dan andere afslankmethoden, maar het resultaat mag er wezen!

Heb je problemen met je stofwisseling? Gebruik het preparaat dan niet zonder eerst contact op te nemen met je huisarts of specialist. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, wordt het gebruik van de afslankdruppels afgeraden. De stofwisseling van je kindje is er namelijk niet bij gebaat.

Extra informatie
Samenstelling per dagdosering (60 druppels)
Ingredient Hoeveelheid Percentage ADH* Verbinding
Kruiden      
Ilex paraguariensis 330 mg   Herba
Paullinia cupana 429 mg   Herba
Rhamnus frangula 462 mg   Herba
Orthosiphon 330 mg   Folium
Panax ginseng 330 mg   Herba
Semen cola 165 mg    
Camellia sinensis 165 mg    
Fucus vesiculosus 165 mg    
Lycopodium 99 mg   D4
*) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
Categorie: Kruiden. Ingredienten: Water (oplosmiddel), Ethylalcohol (vol. 46%) (oplosmiddel), Rhamnus frangula, Paullinia cupana, Ilex paraguariensis, Orthosipnonis folium, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis, Fucus vesiculosus, Lycopodium D4. Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.
Beoordelingen (0)
Afslankdruppels | 50 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items