opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden (van ma t/m vrij)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt!

Stash producten

Als liefhebber van drugs is het best relaxed als je je spul op verschillende plekken kunt gebruiken. Helaas worden drugs niet overal getolereerd, dus wil je ze niet te opzichtig bij je dragen. Met onze stash producten is dat een makkie. Hiermee kun je veilig je stuff bewaren zonder dat iemand het doorheeft. 

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Welke producten zijn er?

Een opbergdoosje is praktisch gezien natuurlijk prima, maar nog steeds een vreemd pakketje om bij je te hebben. Daarom hebben wij in ons assortiment de meest uiteenlopende soorten opbergproducten. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het bestaat. Zo zijn er:

  • Colablikjes
  • Spuitbussen
  • Sleutelhangers
  • Kaarsen
  • Batterijen
  • Lippenstift

Alledaagse objecten zullen weinig wenkbrauwen doen fronsen. Het is immers niet gek om een colablikje of lipstick uit je tas te halen, terwijl dat met een zakje wiet toch anders is!

Safety first

Onze producten zijn natuurlijk ontworpen om jouw stash te verbergen. Bovendien voorkom je hiermee dat je ineens je pillen kwijt bent of dat je gruis in je tas vindt. Daarom zijn de producten veilig en mooi vormgegeven, maar niet altijd even praktisch. Soms kun je maar een beperkte hoeveelheid meenemen of moet je er meerdere gebruiken. Voor de mensen die vooral hun drugs veilig willen bewaren zijn er andere soorten producten, zoals ruimere opbergdoosjes en -cases . Deze zijn vooral handig als je wil voorkomen dat je producten beschadigen.

Extra mogelijkheden

Stash producten zijn dé manier om discreet en veilig je spullen te waren. Sommige producten zijn echter veel meer dan een opslagplek. Deze dienen bijvoorbeeld als pers of grinder. Zo kan je ter plekke jouw favoriete kruiden fijnmalen, zodat het poeder nog vers is en je maximaal kunt genieten van de beste smaak en het beste effect. Kortom: je hebt altijd alles bij de hand.

Heb je vragen over het assortiment stash producten van Dutch-Smart? Neem dan gerust even contact op!