opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Kruidenextracten

Kruiden kunnen een fantastisch effect hebben. Wil je rustig of juist energiek worden, beter slapen, of beter presteren in bed? Dan is er vast een kruid dat jou kan helpen. Maar gaat het uiteindelijk wel om de kruiden? Eigenlijk niet! Je profiteert namelijk vooral van de werkzame stoffen ín de kruiden. Daarom worden deze bestanddelen er soms uit gehaald. Deze kruidenextracten zijn veel puurder en hebben een sterk effect.

Artikel 1 tot 41 (van de 41 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 41 (van de 41 artikelen). Resultaat:1

Wat doen extracten?

Kruidenextracten doen precies wat de kruiden doen: alleen dan iets sneller en sterker. Er is bovendien een kleinere dosis voor nodig. Doordat je alleen de werkzame stoffen inneemt, hoef je niet meer tientallen grammen kruiden te kauwen, roken of te verwerken in kruidenthee. Dat scheelt weer. 

De effecten van de kruidenextracten verschillen per soort. Zo zijn er extracten die lustopwekkend werken, voor een spannende avond met je partner. Ze verbeteren de doorbloeding, verhogen het testosterongehalte of versterken de zintuigen, zodat prikkels heftiger worden. Sommige varianten geven je daarnaast een lichte ‘high’, waarin je je euforisch voelt. Andere natuurlijke extracten brengen juist ontspanning. De bloeddruk verlaagt, en je wordt relaxed of slaapt beter. In onze webshop staat bij elk extract een uitgebreide uitleg: bepaal zelf wat perfect is voor jou!

Hoe neem je ze in?

De meeste extracten hebben een poedervorm en drink je in kruidenthee. De manier van bereiden en de hoeveelheid extract dat je moet gebruiken, verschillen echter per kruidsoort. In sommige gevallen gaan ze samen met alcohol en worden ze in alcoholische dranken gebruikt, zoals absint. Omdat extracten een veel sterker effect hebben dan kruiden, is het belangrijk om goed op je dosering te letten. Lees dus altijd de gebruiksaanwijzing en/of de bijsluiter!

Let op met medicijnen

Kijk uit met extracten als je normaal gesproken medicijnen gebruikt. Sommige producten versterken het effect van bloedverdunners, of werken de remming van insuline af. We raden je aan om je altijd te laten informeren over de risico’s, voor je het kruid gaat gebruiken. Wil je meer weten over extracten, of over de werking van een bepaald product? Neem dan gerust even contact met ons op.