opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Calea zacatechichi 10X 1gram

Artikelnr: ART000367

Dit is een krachtig '10 staat op 1' extract in poedervorm. Dit betekent dat 1 gram extract even sterk is als 10 gram van het onbewerkte kruid. Calea zacatechichi staat bekend als droomkruid. Het wordt gebruikt voor een intensievere beleving van dromen. Volgens sommigen helpt het kruid  om  zogenaamde 'lucide dromen' op te wekken.

9,20

Calea zacatechichi (droomkruid) 10X 

Dit is een krachtig '10 staat op 1' extract in poedervorm. Dit betekent dat 1 gram extract even sterk is als 10 gram van het onbewerkte kruid. Calea zacatechichi staat bekend als droomkruid. Het wordt gebruikt voor een intensievere beleving van dromen. Volgens sommigen helpt het kruid  om  zogenaamde 'lucide dromen' op te wekken.

Effecten

In wakkere toestand heeft dit droomkruid een loom effect. Als je slaapt, ervaar je intensere dromen. Mexicaanse Indianen zien Calea als een visionair entheogeen, maar er zijn nog geen hallucinogene bestanddelen ontdekt.  

Gebruik

Wanneer je Calea in een vaporizer verdampt, heb je minimaal 0,1 gram nodig. Bij oraal gebruik (op een lege maag) heb je 0,5 tot 1,0 gram nodig,  afhankelijk van je lichaamsgewicht. Je kunt het direct innemen (besef wel dat het kruid zeer bitter is) of maak er een thee van. Voor het ervaren van lucide dromen neem je het kruid elke dag voor het slapen gaan in.

Beoordelingen (0)
Calea zacatechichi 10X 1gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items