opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Droomkruid 10X - Calea zacatechichi - 1 gram

Artikelnr: ART000367

Dit is een krachtig '10 staat op 1' extract in poedervorm. Dit betekent dat 1 gram extract even sterk is als 10 gram van het onbewerkte kruid. Calea zacatechichi staat bekend als droomkruid. Het wordt gebruikt voor een intensievere beleving van dromen. Volgens sommigen helpt het kruid  om  zogenaamde 'lucide dromen' op te wekken.

  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
9,90

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Calea zacatechichi (droomkruid) 10X 

Dit is een krachtig '10 staat op 1' extract in poedervorm. Dit betekent dat 1 gram extract even sterk is als 10 gram van het onbewerkte kruid. Calea zacatechichi staat bekend als droomkruid. Het wordt gebruikt voor een intensievere beleving van dromen. Volgens sommigen helpt het kruid  om  zogenaamde 'lucide dromen' op te wekken.

Effecten

Mexicaanse Indianen zien Calea als een visionair entheogeen, maar er zijn nog geen hallucinogene bestanddelen ontdekt.  

Gebruik

Wanneer je Calea in een vaporizer verdampt, heb je minimaal 0,1 gram nodig. Bij oraal gebruik (op een lege maag) heb je 0,5 tot 1,0 gram nodig,  afhankelijk van je lichaamsgewicht. Je kunt het direct innemen (besef wel dat het kruid zeer bitter is) of maak er een thee van. Voor het ervaren van lucide dromen neem je het kruid elke dag voor het slapen gaan in.

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen ()
Droomkruid 10X - Calea zacatechichi - 1 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Droomkruid 10X - Calea zacatechichi - 1 gram


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items