opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Sinicuichi 20 gram - Heimia salicifolia

6,90
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Sinicuichi 20 gram | Heimia salicifolia

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden kunnen worden vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi wordt nog steeds door Mexicaanse sjamanen gebruikt om in 'contact te treden met het goddelijke'. De inheemse inwoners beschouwen de plant als heilig en doordrenkt van bovennatuurlijke krachten. Het zou hen helpen bij het oplossen van problemen. Daarbij gebruiken ze het om gebeurtenissen van jaren geleden opnieuw te beleven en als 'echt' te ervaren.

Effecten van Sinicuichi

Auditieve hallucinaties en een bepaald effect op het geheugen zijn een aantal van de veel genoemde effecten van Heimia salicifolia. Sinicuichi wordt al honderden jaren gebruikt door de inheemse stammen van Zuid-Amerika. Er is relatief weinig onderzoek gedaan naar de effecten van sinicuichi en hun oorzaak, maar dat betekent niet dat de effecten niet aanwezig zijn. Sinicuichi bevat verschillende alkaloïden, waarvan vertine (ook bekend als cryogenine) wordt beschouwd als de belangrijkste aanwezige stof.

De meeste mensen die dit kruid nuttigen, ervaren auditieve hallucinaties en een verandering van het zichtsvermogen. De effecten worden in sommige gevallen vergeleken met die van wild dagga. Sinicuichi wordt vanwege zijn sterke effecten al meer dan duizend jaar door inheemse stammen in Zuid- en Midden-Amerika.

Gebruik

10 gram is genoeg om thee van te maken. Vermeng dit met 3 koppen water en laat het een tijdje koken of zet het een dag in de zon. Daarna is het klaar om te drinken.

Waarschuwing

Langdurig gebruik kan de werking van het geheugen aantasten. Sommige gebruikers ervaren na consumptie (en ook de volgende dag) onplezierige bij-effecten: hevige spierpijn, pijnlijke gewrichten, uitputting, hoofdpijn.

Beoordelingen (0)
Sinicuichi 20 gram - Heimia salicifolia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Sinicuichi 20 gram - Heimia salicifolia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items