opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia

Artikelnr: ART000147
Herbs of the Gods
€ 9,90
x

Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia

 

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden zijn vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi wordt nog steeds door Mexicaanse sjamanen gebruikt om in contact te treden met het goddelijke. De inheemse inwoners beschouwen de plant als heilig en doordrenkt van bovennatuurlijke krachten. Het zou hen helpen bij het oplossen van problemen. Daarbij gebruiken ze het om gebeurtenissen van jaren geleden opnieuw te beleven en als 'echt' te ervaren.

We hebben Sinicuichi zelf uitgeprobeerd. We kregen een euforisch gevoel, heerlijke ontspannenheid en een plezierige slaap.

 

Effecten

Euforie, algehele ontspanning, auditieve hallucinaties, verbetering van het geheugen.

 

Gebruik

10 gram is genoeg om thee van te maken. Vermeng dit met 3 koppen water en laat het een tijdje koken of zet het een dag in de zon. Daarna is het klaar om te drinken.

 

Waarschuwing

Langdurig gebruik kan de werking van het geheugen aantasten. Sommige gebruikers ervaren na consumptie (en ook de volgende dag) onplezierige bij-effecten: hevige spierpijn, pijnlijke gewrichten, uitputting, hoofdpijn.

Beoordelingen (0)
Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items