opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia

Artikelnr: ART000147
Herbs of the Gods
9,90

Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia

Sinicuichi (Heimia salicifolia) is een bloeiende plant uit Mexico die door de Azteken werd gebruikt tijdens transrituelen. De oorsprong ligt in Zuid-Amerika. Sinicuichi wordt ook wel een 'auditief hallucinogeen' genoemd: geluiden zijn vervormd en lijken van ver weg te komen.

Sinicuichi wordt nog steeds door Mexicaanse sjamanen gebruikt om in contact te treden met het goddelijke. De inheemse inwoners beschouwen de plant als heilig en doordrenkt van bovennatuurlijke krachten. Het zou hen helpen bij het oplossen van problemen. Daarbij gebruiken ze het om gebeurtenissen van jaren geleden opnieuw te beleven en als 'echt' te ervaren.

Effecten van Sinicuichi

Euforie, algehele ontspanning, auditieve hallucinaties en verbetering van het geheugen zijn een aantal van de veel genoemdeeffecten van Heimia salicifolia. Sinicuichi wordt al honderden jaren gebruikt door de inheemse stammen van Zuid-Amerika. Er is relatief weinig onderzoek gedaan naar de effecten van sinicuichi en hun oorzaak, maar dat betekent niet dat de effecten niet aanwezig zijn. Sinicuichi bevat verschillende alkaloïden, waarvan vertine (ook bekend als cryogenine) wordt beschouwd als de belangrijkste psychoactieve stof.

De meeste mensen die dit kruid nuttigen, ervaren auditieve hallucinaties en een verandering van het zichtsvermogen. De effecten worden in sommige gevallen vergeleken met die van wild dagga, een marihuana-achtig kruid met vergelijkbare effecten. Sinicuichi wordt vanwege zijn sterke effecten al meer dan duizend jaar door inheemse stammen in Zuid- en Midden-Amerika. Heimia salicifolia wordt door velen vruchtbaarheids-bevorderende krachten toegekend. Onvruchtbare vrouwen namen baden bereid met sinicuichi-bladeren en andere kruiden om de vruchtbaarheid te beïnvloeden.

Sinicuichi is tevens een vaatverwijder. Dit houdt in dat het de bloedvaten verwijdt, waardoor de bloeddruk verlaagt. Dit zorgt er ook voor dat het lichaam van de gebruiker enigszins afkoelt. In sommige gevallen kan gebruik van dit kruid zorgen voor pijnlijke en gespannen spieren.

Gebruik

10 gram is genoeg om thee van te maken. Vermeng dit met 3 koppen water en laat het een tijdje koken of zet het een dag in de zon. Daarna is het klaar om te drinken.

Waarschuwing

Langdurig gebruik kan de werking van het geheugen aantasten. Sommige gebruikers ervaren na consumptie (en ook de volgende dag) onplezierige bij-effecten: hevige spierpijn, pijnlijke gewrichten, uitputting, hoofdpijn.

Beoordelingen (0)
Sinicuichi 50 gram | Heimia salicifolia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items