opc_loader

Hawaiian baby woodrose 10 zaden

Artikelnr: ART000162
LSA Zaden
€ 6,25
x

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa Klimop, LSA Zaden

 

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt een krachtige psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

 

Effecten

LSA verruimt het bewustzijn op een wijze die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen (1)
Hawaiian baby woodrose 10 zaden
Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Resultaat: 1

hoge qualiteid zaden met hoge consentratie LSA.
alleen voor de ervaren psychonaud!
deze zaden geven een stevige psychadelische buzz met prachtige open en closed eye visuals.
1 - 3 zaden = lage doses
3 - 5 zaden = gemiddeld
5 - 7 zaden = hoog
7 - 10 zaden = zeer hoog

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Menu