opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Hawaiian baby woodrose Madagascar - 10 zaden

Staffelprijzen

Tot 3

5,90

3 en meer

5,50

5,90

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

Beschrijving

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa Klimop, LSA Zaden

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt bij veel mensen een psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

Wat is Hawaiian Baby Woodrose?

De bijzondere Hawaiian Baby Woodrose is inheems in het Indiase subcontinent, maar wordt inmiddels op plekken over de hele wereld verbouwd, waaronder Hawaii, Afrika en het Caribisch Gebied. De zeldzame zaden van de plant beschikken over geestveranderende eigenschappen, maar in tegenstelling tot veel andere zaden en planten zijn deze eigenschappen niet ontdekt door de inheemse bevolking. Andere planten uit de familie, zoals Rivea corymbosa (Ololiuhqui) en Rivea Ipomoea (Tlitliltzin) zijn al vele jaren aanwezig in sjamanistische rituelen in Latijns-Amerika. Toch is het de Hawaiian Baby Woodrose die in deze familie de hoogste concentratie van psychoactieve verbindingen heeft.

De effecten van Hawaiian Baby Woodrose (LSA)

LSA is een chemisch analoog van het synthetische LSD. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren. De stof komt in een aantal planten en schimmelsoorten voor, maar Hawaiian Baby Woodrose is waarschijnlijk de populairste bron. Het gebruik van deze stof is in de loop van de geschiedenis gedocumenteerd door veel verschillende culturen, waaronder de Azteken.
‘Ga je ook van LSA hallucineren?’ is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Nou, deze Hawaiian Baby Woodrose zaden produceren inderdaad visuele veranderingen, maar deze zijn veel krachtig dan zijn grote broer LSD. Autorijden of het verrichten van andere taken wordt daarom sterk afgeraden na het gebruik van LSA. 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Extra informatie

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt bij veel mensen een psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt. Wat is Hawaiian Baby Woodrose? De effecten van Hawaiian Baby Woodrose (LSA) Hawaiian Baby Woodrose is een klimplant die afkomstig is uit Hawaï en Madagaskar. De zaden van deze plant bevatten een actief ingrediënt genaamd LSA, dat bekend staat om het opwekken van een psychedelische ervaring bij mensen die het consumeren. LSA heeft een lange geschiedenis van gebruik in sjamanistische praktijken vanwege de visionaire effecten. Als je Hawaiian Baby Woodrose zelf wilt proberen, is het aan te raden om 4 tot 5 zaden te nemen voor een visionaire ervaring die tot 8 uur kan duren. Het is echter belangrijk op te merken dat de effecten van LSA van persoon tot persoon kunnen verschillen, en dat sommige effecten intenser kunnen zijn dan andere. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het consumeren van psychedelische stoffen, omdat deze potentiële risico's en bijwerkingen kunnen hebben.

Beoordelingen (9)
Hawaiian baby woodrose Madagascar - 10 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hawaiian baby woodrose Madagascar - 10 zaden

Meest recente reviews

,