opc_loader

Wensenlijst

. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden

Artikelnr: ART000162
  • ​​​ Lage verzendkosten
  • ​​ Altijd discreet verzonden
  • ​​​ Spaarpunten systeem
  • ​​ Gratis artikelen bij elke bestelling
7,95

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa Klimop, LSA Zaden

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt bij veel mensen een psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

Wat is Hawaiian Baby Woodrose?

De bijzondere Hawaiian Baby Woodrose is inheems in het Indiase subcontinent, maar wordt inmiddels op plekken over de hele wereld verbouwd, waaronder Hawaii, Afrika en het Caribisch Gebied. De zeldzame zaden van de plant beschikken over geestveranderende eigenschappen, maar in tegenstelling tot veel andere zaden en planten zijn deze eigenschappen niet ontdekt door de inheemse bevolking. Andere planten uit de familie, zoals Rivea corymbosa (Ololiuhqui) en Rivea Ipomoea (Tlitliltzin) zijn al vele jaren aanwezig in sjamanistische rituelen in Latijns-Amerika. Toch is het de Hawaiian Baby Woodrose die in deze familie de hoogste concentratie van psychoactieve verbindingen heeft.

De effecten van Hawaiian Baby Woodrose (LSA)

LSA is een chemisch analoog van het synthetische LSD. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren. De stof komt in een aantal planten en schimmelsoorten voor, maar Hawaiian Baby Woodrose is waarschijnlijk de populairste bron. Het gebruik van deze stof is in de loop van de geschiedenis gedocumenteerd door veel verschillende culturen, waaronder de Azteken.
‘Ga je ook van LSA hallucineren?’ is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Nou, deze Hawaiian Baby Woodrose zaden produceren inderdaad visuele veranderingen, maar deze zijn veel krachtig dan zijn grote broer LSD. Autorijden of het verrichten van andere taken wordt daarom sterk afgeraden na het gebruik van LSA. 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen ()
Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden


Aanbevolen artikelen: