opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
. Voor 16:00 besteld, morgen geleverd (momenteel n.v.t.)
. Veilig betalen via uw eigen bank
. Bezorgen wanneer het u uitkomt

Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden

Artikelnr: ART000162
6,90

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa Klimop, LSA Zaden

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt bij veel mensen een psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

Wat is Hawaiian Baby Woodrose?

De bijzondere Hawaiian Baby Woodrose is inheems in het Indiase subcontinent, maar wordt inmiddels op plekken over de hele wereld verbouwd, waaronder Hawaii, Afrika en het Caribisch Gebied. De zeldzame zaden van de plant beschikken over geestveranderende eigenschappen, maar in tegenstelling tot veel andere zaden en planten zijn deze eigenschappen niet ontdekt door de inheemse bevolking. Andere planten uit de familie, zoals Rivea corymbosa (Ololiuhqui) en Rivea Ipomoea (Tlitliltzin) zijn al vele jaren aanwezig in sjamanistische rituelen in Latijns-Amerika. Toch is het de Hawaiian Baby Woodrose die in deze familie de hoogste concentratie van psychoactieve verbindingen heeft.

De effecten van Hawaiian Baby Woodrose (LSA)

LSA is een chemisch analoog van het synthetische LSD. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren. De stof komt in een aantal planten en schimmelsoorten voor, maar Hawaiian Baby Woodrose is waarschijnlijk de populairste bron. Het gebruik van deze stof is in de loop van de geschiedenis gedocumenteerd door veel verschillende culturen, waaronder de Azteken.
‘Ga je ook van LSA hallucineren?’ is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Nou, deze Hawaiian Baby Woodrose zaden produceren inderdaad visuele veranderingen, maar deze zijn veel krachtig dan zijn grote broer LSD. Autorijden of het verrichten van andere taken wordt daarom sterk afgeraden na het gebruik van LSA. 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen (7)
Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden

(Kobe Vandenberghe)
Zeer sterke ervaring met deze zaden, buikpijn was wel erg pijnlijk
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(G)
Deze zaden willen ook wel goed uit komen duurt wel lang niet te nat maken als ze al opkomen dan gaan ze snel rotten helaas had ik dat
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Raimond )
5 van 5 sterren!!! Echt goed
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Jesse)
Werkt goed, je voelt je je er aardig high van. Met 5 zaden geen visuele effecten.
Berijd tips, inderdaad fijn snijden. Ik heb ze eerst doormidden gesneden en vervolgens geprobeerd zo fijn mogelijk te malen in een glas. En kraan water op z'n heetst (niet kokend) een half gladjes vol doen. Ik heb hem dik een uur en een kwartier laten staan. Vervolgens opgedronken met pulp op de bodem. Op een (zeer) lege maag. Na 15 minuten werkt het al. Pulp vervolgens niet ingenomen. Totaal geen last gehad van misselijkheid of zo. Alleen hele erge honger. Maar eten smaakt wel extra lekker er door haha. Waarschijnlijk zit de misselijkheid inderdaad in de zaden en ik heb zo goed als niks binnen gehad. Werkzame stoffen gaan in het water zitten

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Superman)
Ik heb ze voor het zaaien gekocht hoop dat ze opkomen het is een mooie plant
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(Anom)
Walgelijke smaak. Je zult waarschijnlijk 20-40 minuten na inname overgeven.(Er zijn methodes online te vinden om dit te verkomen zoals de cold water extraction.) Daarna is het wel een lekkere trip. Geen visuals met 3 of 4 zaden. Heb er heerlijk door geslapen. Het was voor mij meer een body high de eerste keer en de tweede keer een hele drukke head high. Ik raad aan te combineren met een pure/dominate indica.

Voor wat CEVs zou ik een paar jointes roken schijnt ook te helpen met de misselijkheid.

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(cristian)
hoge qualiteid zaden met hoge consentratie LSA.
alleen voor de ervaren psychonaud!
deze zaden geven een stevige psychadelische buzz met prachtige open en closed eye visuals.
1 - 3 zaden = lage doses
3 - 5 zaden = gemiddeld
5 - 7 zaden = hoog
7 - 10 zaden = zeer hoog

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]