opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden

Artikelnr: ART000162
LSA Zaden
€ 6,90
x

Hawaiian Baby Woodrose - Argyreia Nervosa Klimop, LSA Zaden

 

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedemis. LSA wekt een krachtige psychedelische ervaring op. Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

 

Effecten

LSA verruimt het bewustzijn op een wijze die overeenkomt met andere tryptamine hallucinogenen. Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren.

 

Gebruik

Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden. Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.

Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft. Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).

Beoordelingen (7)
Hawaiian baby woodrose - Madagascar | 10 zaden
Recensie 1 tot en met 6 (van de 7 recensies). Resultaat: 12VolgendeToon alles

5 van 5 sterren!!! Echt goed
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

5 zaadjes is echt genoeg!! Lol
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

5 zaadjes is echt genoeg!! Lol
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Werkt goed, je voelt je je er aardig high van. Met 5 zaden geen visuele effecten.
Berijd tips, inderdaad fijn snijden. Ik heb ze eerst doormidden gesneden en vervolgens geprobeerd zo fijn mogelijk te malen in een glas. En kraan water op z'n heetst (niet kokend) een half gladjes vol doen. Ik heb hem dik een uur en een kwartier laten staan. Vervolgens opgedronken met pulp op de bodem. Op een (zeer) lege maag. Na 15 minuten werkt het al. Pulp vervolgens niet ingenomen. Totaal geen last gehad van misselijkheid of zo. Alleen hele erge honger. Maar eten smaakt wel extra lekker er door haha. Waarschijnlijk zit de misselijkheid inderdaad in de zaden en ik heb zo goed als niks binnen gehad. Werkzame stoffen gaan in het water zitten

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik heb ze voor het zaaien gekocht hoop dat ze opkomen het is een mooie plant
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Walgelijke smaak. Je zult waarschijnlijk 20-40 minuten na inname overgeven.(Er zijn methodes online te vinden om dit te verkomen zoals de cold water extraction.) Daarna is het wel een lekkere trip. Geen visuals met 3 of 4 zaden. Heb er heerlijk door geslapen. Het was voor mij meer een body high de eerste keer en de tweede keer een hele drukke head high. Ik raad aan te combineren met een pure/dominate indica.

Voor wat CEVs zou ik een paar jointes roken schijnt ook te helpen met de misselijkheid.

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items