opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt

Ololiuhqui (Rivea corymbosa) 20 zaden

Artikelnr: ART000164
4,70

Ololiuqui, Rivea corymbosa zaden

Ololiuqui of Rivea corymbosa, lastige namen voor een product dat je simpelweg slikt voor die ultieme hypnotische trip. Niet voor niets worden de zaden ook wel ‘Seeds of the Gods’ genoemd. Na het innemen ervan begeef ook jij je in een goddelijke, hypnotische staat. Ololiuqui valt onder de LSA zaden, wat betekent dat het zowel wat chemische structuur als wat werking betreft vergelijkenissen vertoont met LSD. Lange tijd wist alleen de inheemse Mexicaanse bevolking de zaden van de plant te gebruiken. Gelukkig hebben we de kunst hier in de westerse wereld kunnen afkijken.

Geen hallucinaties, wel een droomachtige trance

Ololiuqui geeft je in tegenstelling tot LSD (of paddenstoelen) geen directe hallucinaties. Een fijne bijkomstigheid als jij tot de smartdrug gebruikers behoort die het contact met de werkelijkheid het liefst niet helemaal loslaten. Morning glory –de plantensoort waartoe Ololiuqui behoort- brengt je gewoon naar een lekker hypnotische staat of een droomachtige trance.

Hoe gebruik je Ololiuqui?

Ololiuqui heeft een heerlijk effect. Tenminste, als je het goed weet te gebruiken en doseren. Om niet van een koude kermis thuis te komen, volg je de werkwijze nauwkeurig op. Laat je dit na, dan is het effect van deze zaden alles behalve goddelijk. Volgens de traditionele wijze vermaal je de zaden eerst, laat je ze vervolgens in een halve kop water zacht worden en drink je de vloeistof op en eet je de zaadjes. Je gebruikt er 14 tot 22 per keer.

Tot wel tien uur effect

Hoe lang je vervolgens kunt genieten van je trip? Volgens de meeste gebruikers verkeren ze zes tot maar liefst tien uur in die goddelijke, hypnotische staat. Bofkonten kunnen dus tot wel een halve dag genieten. Voor de sterkste effecten kun je Ololiuqui het beste op de lege maag gebruiken. Gevoelens van euforie, verdoving en verbondenheid omarmen je al gauw na het innemen van dit middel. Omarm ze net zoals ze bij jou doen en geniet van je trip in die euforische, psychedelische wereld.

De traditionele dosering is 14 tot 22 zaden. Er zijn echter onderzoeken geweest waarbij deze hoeveelheden op westerlingen geen effect hadden en er 60 - 100 zaden ingenomen moesten worden. Hogere doseringen leiden slechts tot overgeven en andere ongewenste neveneffecten.

Om misselijkheid te minimaliseren, kun je de zaden laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (ververs wel regelmatig het water). Daarna gooi je de buitenste schilletjes weg en eet je alleen het binnenste witte materiaal op.

Beoordelingen (0)
Ololiuhqui (Rivea corymbosa) 20 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items