opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1673 reviews

Ololiuhqui (Rivea corymbosa) 20 zaden

5,90

 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

18% korting op alles!? Gebruik code: SMART18

Beschrijving

Ololiuqui, Rivea corymbosa zaden

Ololiuqui of Rivea corymbosa, lastige namen voor een product dat je simpelweg slikt voor een hypnotische trip. Niet voor niets worden de zaden ook wel ‘Seeds of the Gods’ genoemd. Na het innemen ervan zeggen mensen zich in een hypnotische staat te begeven. Ololiuqui valt onder de LSA zaden, wat betekent dat het wat chemische structuur betreft vergelijkenissen vertoont met LSD. Lange tijd wist alleen de inheemse Mexicaanse bevolking de zaden van de plant te gebruiken. Gelukkig hebben we de kunst hier in de westerse wereld kunnen afkijken.

Geen hallucinaties, wel een droomachtige trance

Ololiuqui geeft je in tegenstelling tot LSD (of paddenstoelen) geen directe hallucinaties. Een fijne bijkomstigheid als jij tot de smartdrug gebruikers behoort die het contact met de werkelijkheid het liefst niet helemaal loslaten. Morning glory –de plantensoort waartoe Ololiuqui behoort- brengt je gewoon naar een ander niveau of staat.

Hoe gebruik je Ololiuqui?

Ololiuqui werkt alleen als je het goed weet te gebruiken en doseren. Om niet van een koude kermis thuis te komen, volg je de werkwijze nauwkeurig op. Laat je dit na, dan is het effect van deze zaden alles behalve 'goddelijk'. Volgens de traditionele wijze vermaal je de zaden eerst, laat je ze vervolgens in een halve kop water zacht worden en drink je de vloeistof op en eet je de zaadjes. Je gebruikt er 14 tot 22 per keer.

Tot wel tien uur effect

Hoe lang je vervolgens kunt genieten van je trip? Volgens de meeste gebruikers verkeren ze zes tot maar liefst tien uur in die bepaalde staat. Bofkonten kunnen dus tot wel een halve dag genieten. Voor de sterkste effecten kun je Ololiuqui het beste op de lege maag gebruiken. De traditionele dosering is 14 tot 22 zaden. Hogere doseringen leiden slechts tot overgeven en andere ongewenste neveneffecten.

Om misselijkheid te minimaliseren, kun je de zaden laten ontkiemen door ze 3 tot 4 dagen vochtig te houden (ververs wel regelmatig het water). Daarna gooi je de buitenste schilletjes weg en eet je alleen het binnenste witte materiaal op.
 

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart.  

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Beoordelingen (0)
Ololiuhqui (Rivea corymbosa) 20 zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ololiuhqui (Rivea corymbosa) 20 zaden

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items