opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

XL Mycelium growkit

Zet alle deuren van je onderbewustzijn open met zelfgekweekte paddo’s. De psychedelische paddenstoelen zullen je zintuiglijke waarnemingen naar nieuwe levels brengen. En dat terwijl ze gewoon in jouw huis zijn opgegroeid. Voor de échte liefhebber hebben de we paddo growkit XL, voor extra oogst!

17 Artikelen

Hoe werkt het?

Al onze growkits zijn all-in-one sets die komen met substraat, groeizakken, luchtfilters, paperclips en uitgebreide beschrijvingen. Bovendien kan je in soorten paddo’s variëren, waarbij de één wat specialistischer werk vraagt dan de ander. Zo is de Cambodian XL wat minder gevoelig voor besmettingen, waardoor je als amateur minder risico loopt op een mislukte oogst. Kijk vooral rond tussen de productbeschrijvingen voor de paddo growkit XL die bij jou past! Vergeet niet om bij ontvangst de kit direct op te zetten en te beginnen met het volgen van de instructies. Dit om maximale kwaliteit te behouden. Een dag in de koeling bewaren mag, maar vergeet de kit daarna niet even in water te soaken.

Houdbaarheid van de verse paddo’s

De paddo growkits XL geven grote hoeveelheden paddo’s voor gebruik. De 2100 cc variant levert tot wel 800 gram paddo’s op. Aangezien 10-15 gram per trip aanbevolen wordt heb je dus behoorlijk wat over. Je kunt verse paddo’s korte tijd in de koelkast bewaren, tot maximaal een dag of 10. Wil je ze voor langere tijd bewaren dan kan je ze het beste drogen en op een donkere, droge plek leggen. Dan gaan ze meestal maanden mee. Uiteraard zijn ze dan nog steeds een garantie voor een ruimtereis in je eigen brein.

Paddo kweken

De koop- en verkoop van paddo’s is verboden in Nederland, maar kweeksets daarentegen niet. Het is nog steeds toegestaan om thuis met paddo growkits aan de slag te gaan. Bovendien zijn ook truffels legaal, omdat die niet de vruchtlichamen van paddenstoelen bezitten. De vruchtlichamen zijn verboden. Kortom: je kunt altijd nog zelf een legendarische kweker worden en een psychedelische trip van eigen makelij meemaken. Plaats je bestelling eenvoudig online, en spaar voor aantrekkelijke kortingen!


handleiding growkits