opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Drugs testen


dope-or-nope-xtc-general-paddo-test-coke

Geen zin om je drugs op te sturen voor de test? Test je drugs vanaf nu thuis en weet wat je inneemt. De ampullen met vloeistof worden geleverd met een duidelijke beschrijving en kleurcodes. Drugs kunnen geweldige ervaringen teweeg brengen, maar een slechte trip kan je soms veel langer bijblijven. Slechte trips worden meestal veroorzaakt door drugs van slechte kwaliteit. Je kunt echter niet direct zien of de drug van jouw keuze van goede of slechte kwaliteit is. Je kunt dan jouw drugs opsturen om ze te laten testen, maar dat kost veel tijd en moeite. Gelukkig is het ook mogelijk je drugs zelf te testen.

21 Artikelen

Hoe werkt een drugstest?

Voordat je aan de slag gaat met een drugstest, moet je wel zorgen dat je de juiste test koopt. Elke test werkt namelijk voor een specifieke soort drugs. In onze webshop is het altijd duidelijk voor welke drugs een test geschikt is en hoe hij precies werkt. De meeste drugstesten werken met een soort kleurreactie. Je mengt de drugs met het materiaal van de test en dit mengsel krijgt vervolgens een bepaalde kleur. Met behulp van de kleurenkaart die bij de drugstest is inbegrepen, kun je zien welke stoffen er wel en niet in de drugs zitten. Je ziet dus direct of jouw drugs niet helemaal zuivere koffie zijn! Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je door deze tests je drugs niet meer kunt gebruiken. Bijna alle tests gebruiken maar een klein beetje van je drugs, zodat je nog genoeg overhoudt om zelf te gebruiken.

Voordelen van zelf drugs testen

Het belangrijkste voordeel van je eigen drugs testen is natuurlijk je veiligheid. Je wilt zeker weten dat je geen troep inneemt, die slecht is voor je gezondheid. Normaal gesproken zou je drugs naar een bepaald lab moeten sturen om ze te controleren. Nu kun je dat gewoon zelf! Binnen letterlijk een handomdraai kun jij al zien of er geen schadelijke stoffen in je drugs zitten. Daarnaast is een drugstest redelijk goedkoop. Veel eenmalige testen kosten nog geen 5 euro, andere testen gaan langer mee en zijn daarom iets duurder. Bovendien kost het je geen moeite om je drugs te testen. Je gebruikt een kleine hoeveelheid en binnen een minuut weet je of je drugs clean zijn. Let wel op dat deze testen nooit volle garantie geven voor veilige drugs. Twijfel je nog steeds over de kwaliteit van jouw drugs na het testen? Laat ze dan alsnog door een professional controleren. Veiligheid gaat immers voor alles.

Drugstest kopen

De volgende testen hebben wij in ons assortiment: THC, Opiaten, mCPP, Badzout, LSD, Ketamine, Heroïne, Ecstasy (XTC) Cocaïne zuiverheidstest, Cocaïne Versnijdingsmiddelen en natuurlijk de cocaïne blue test. Mocht je nog vragen hebben over onze drugstesten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Dopo or Nope, bekend van TV

Dope or Nope gezien op het BNN programma Radar? Hoewel de test (onterecht) redelijk negatief in beeld komt, willen wij het toch delen met jullie. In de uitzending van Radar word de verkeerde drugstest gebruikt voor het testen van de puurheid van XTC, de gebruikte test is enkel voor het identificeren van MDMA in XTC. Onze MDMA Purity drugs test word gebruikt voor het bepalen van de puurheid. Verder word er in het fragment er een hoge puurheid (67%) van cocaine aangegeven, wat volgens de klinisch chemicus Marc Elisen niet juist is, hier zijn de meningen dan toch weer over verdeeld. 
Het neemt uiteraard niet weg dat er alsnog gevaarlijke stoffen aanwezig kunnen zijn in de sample. Onze reactie word gelukkig wel netjes (onderaan) op de pagina weergegeven. 

‘Betreft de Coke purity, het is inderdaad juist dat wanneer de kleur donkerder is, de cocaïne een hogere puurheid heeft. De XTC test is enkel voor het identificeren van MDMA in een XTC pil, niet voor de puurheid. De MDMA purity word gebruikt om de puurheid te testen, dit is een andere test.’