opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1703 reviews

CODE: ZOMER2024
15% KORTING OP ALLES!

Schrijf jij je ook in?

Tea Herbs

18 Artikelen

Ons aanbod psychoactieve kruiden

In ons aanbod vind je verschillende vaporizer kruiden, zoals Algerian Blend . Dit is een sterk kruidenmengsel van alsem, damiana, passiebloem, valeriaan, skullcap en wild lettuce, dat voor een prima gevoel zorgt. Al bij kleine hoeveelheden merk je het effect. Je kunt deze kruiden verdampen in je vaporizer en er lekkere thee van maken. Een ander populair kruid uit onze herbshop is Damiana: een heel interessant kruid voor zowel mannen als vrouwen!

Maar denk maar niet dat het daarbij blijft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de steeds populairder wordende Alice in Wonder Mix? De combinatie van de Damiana, Passiebloem, Skullcap, Kattenkruid, Rozenblad, Rode Klaver, Frambozenblad en Honingklaver zorgen voor een ongekende high. Ja, we weten dat dat een hele mond vol was, maar het is juist de combinatie van al deze kruiden die deze blend zo geweldig maken. En dan hebben we de meeste kruidenmixen nog niet eens genoemd. Met andere woorden: bekijk ons grote assortiment vape herbs en laat je ook verrassen door hun werking.

Begin ook met kruiden verdampen!

De voordelen van het verdampen van kruiden ten opzichte van het roken ervan zijn ruimschoots bewezen. Kruidenverdampers lijken misschien geavanceerde, complexe apparaten, maar tegelijkertijd zijn ze eigenlijk vrij eenvoudig. Alle droge kruidenverdampers bestaan uit drie essentiële onderdelen, de batterij, de kruidenkamer en het mondstuk. De kruidenkamer is in dit geval even de belangrijkste: want dat is waar deze overheerlijke kruiden in gestopt gaan worden! Het is geen geheim dat vapen enorm populair is, dus waarom zou je het houden op het verdampen van smaakvolle oliën? De kruiden in ons assortiment zijn perfect geschikt om te verdampen.

Een van de belangrijkste verschillen tussen het verdampen van droge kruiden ten opzichte van oliën is het smaakprofiel. Als je geniet van het proeven van het kruid dat je gebruikt wanneer je deze inademt, dan is het vapen van droog kruid de juiste keuze. Deze smaken zijn dan ook veel puurder dan je ooit zult ervaren bij het verdampen van oliën. Een andere reden waarom het verdampen van kruiden ten opzichte van concentraten zo fijn is, is dat ze veel gemakkelijker uit je vaporizer te verwijderen zijn. Alles wat je nodig hebt om je vaporizer schoon te houden, is een klein penseeltje en wat ontsmettingsalcohol. Er zullen geen oliën achterblijven en het kruid gooi je er zo weer uit.

Waarom kruiden verdampen?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor droog kruid is dat het onbewerkt is. Dit betekent dat je veel effectiever dan met olie de heilzame effecten van de kruiden zult ervaren. Bij sommige concentraten overleven sommige van deze actieve stoffen het niet. Met andere woorden: je zult wel een lekker smaakje hebben, maar de krachtige stoffen zullen zijn werking misschien wel hebben verloren.

Spaar voor aantrekkelijke kortingen bij Dutch-Smart

Naast bovengenoemde vaporizer kruiden hebben we nog meer van deze kruiden in ons assortiment, zoals passiebloem : een kruid dat vaak gebruikt wordt voor een betere nachtrust. Heb je nog vragen over het gebruik van onze andere kruiden, of wil je meer weten over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op. Bij een bestelling boven de €50,- betaal je geen verzendkosten, en het is bovendien mogelijk om punten te sparen . Hiermee spaar je voor interessante kortingen voor een volgende vape herb bestelling!