opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Vaporizer kruiden

In onze herbshop kun je goed terecht voor verschillende soorten kruiden. Naast cannabis zijn er namelijk nog diverse andere kruiden die je kunt gebruiken in combinatie met een vaporizer. Verdampen met een vaporizer is een gezonde vervanging van roken, en cannabis is niet het enige product dat daarvoor te gebruiken is. Met een vaporizer verhit je kruiden, maar worden de kruiden niet verbrand. De temperatuur is dan op een bepaalde hoogte, zodat het de actieve ingrediënten verdampt. Wij leveren de meest uiteenlopende bloemen, blends en kruiden die je met behulp van de vaporizer kunt verdampen. Neem eens een kijkje in ons assortiment met al onze vaporizer kruiden.

Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

Ons aanbod psychoactieve kruiden

In ons aanbod vind je verschillende psychoactieve vaporizer kruiden, zoals Algerian Blend. Dit is een sterk kruidenmengsel van alsem, damiana, passiebloem, valeriaan, skullcap en wild lettuce, dat voor een relaxed gevoel zorgt. Al bij kleine hoeveelheden merk je het effect. Je kunt deze kruiden verdampen in je vaporizer en er lekkere thee van maken. Een ander populair kruid uit onze herbshop is Damiana. Dit kruid is zowel een spierontspanner als een seksuele stimulant. Het stimuleert de bloedcirculatie van de genitaliën en er zitten bestanddelen in die de zinnen prikkelen. Voor vrouwen is het tevens interessant, omdat het de hormoonhuishouding in balans brengt.

 

Spaar voor aantrekkelijke kortingen bij Dutch-Smart

Naast bovengenoemde vaporizer kruiden hebben we nog meer van deze kruiden in ons assortiment, zoals passiebloem: een kruid dat vaak gebruikt wordt voor een betere nachtrust. Heb je nog vragen over het gebruik van onze andere kruiden, of wil je meer weten over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op. Bij een bestelling boven de €50,- betaal je geen verzendkosten, en het is bovendien mogelijk om punten te sparen. Hiermee spaar je voor interessante kortingen voor een volgende bestelling!