opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder?

Jazeker! Nee, helaas...
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Gratis achteraf betalen via Billink
Bezorgen wanneer het u uitkomt
Exclusieve kortingen
 
Volg ons!
Veilig & klantvriendelijk


2dutch-smart-gratis-artikelen

Klantenservice Dutch-Smart        


* I.V.M. De drukte, uitval en de maatregelen omtrent het corona-virus zijn wij genoodzaakt om onze telefonische klantenservice tijdelijk te sluiten. Ons support team staat klaar om alle vragen zo spoedig mogelijk per mail te beantwoorden. 


Bij Dutch-smart proberen wij alles zo simpel en helder mogelijk te houden. Mocht je toch een vraag hebben over een product uit onze smartshop, aarzel dan niet, onze klantenservice is er voor jouw om al je vragen te beantwoorden. De 'online' smartshop Dutch-smart is alleen een webshop en wij hebben helaas geen winkel of afhaalpunt, hoe lief je het ook vraagt, wij kunnen helaas geen uitzonderingen maken. 

Je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of door gebruik te maken van het contactformulier. 


Knipsel4


Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@dutch-smart.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

knipsel33

Contact

*