opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Extractie systemen

Als je natuurlijke geestverruimende middelen gebruikt kom je vaak uit bij planten- en kruidensoorten. Soms kun je die alleen in grote hoeveelheden krijgen. Dan heb je dus een grote hoeveelheid bladeren, met relatief weinig werkende stoffen. Om de werkzame stoffen uit de bladeren en kruiden te halen, heb je een extractiesysteem nodig. Hiermee kun je thuis bijvoorbeeld THC-kristallen filteren, waardoor je met een minimale hoeveelheid een maximaal effect krijgt!

19 Artikelen

Wat doet zo’n systeem precies?

Met een extractiesysteem haal je een geconcentreerd extract uit een plant of kruid. De werkzame stof behoud je, de rest kun je weggooien. Extractiesystemen zorgen voor een zuivere stof. Welk systeem je nodig hebt, hangt af van het doel dat je wil bereiken. Je kunt bijvoorbeeld niet elk systeem gebruiken voor het extraheren van hasjolie gebruiken. Lees goed de beschrijving en de gebruiksaanwijzing, om te weten hoe je met een extractiesysteem om moet gaan. We leggen globaal uit welke soorten er zijn.

Soorten extractiesystemen

Verschillende soorten systemen met diverse doelen. We bespreken de populairste systemen, leggen uit hoe ze werken en waar je ze voor kunt gebruiken:

  • De Honey Bee Extractor is een klein systeem om hasjolie mee te extraheren. Je gebruikt hiervoor een fles aanstekergas en de toppen en knipresten van je planten. De honey bee extractor is betaalbaar, werkt eenvoudig en is heel effectief.
  • De bubbleator is een groter extractiesysteem, waarmee je hasj maakt. Deze machine werkt met water en bepaalde filterzakken, waardoor na het proces alleen zuivere hasj overblijft. De bubbleator is duurder, maar gaat erg lang mee en levert hasj van een topkwaliteit.
  • Kruidenpersen worden gebruikt om grote bladeren tot poeders te persen. Hierdoor kan je het makkelijker gebruiken. Niets bijzonders, gewoon het persen van je favoriete planten en kruiden.
  • De pollinator is een groot extractiesysteem. Dit is eigenlijk een uit de kluiten gewassen kruidenpers, waarmee je veel materiaal in één keer kunt vermalen. Een sessie van de pollinator duurt slechts enkele minuten, waarna je pure extracten overhoudt.

 

Het hangt dus geheel van jou af welk extractiesysteem het beste bij je past. Wil je regelmatig kruiden extraheren of slechts een enkele keer? Wil je direct grote hoeveelheden of niet? Moet jouw systeem hasj of juist hasjolie kunnen maken? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen als je op zoek gaat naar een extractiesysteem. 

Lees van tevoren altijd de gebruiksaanwijzing, voor meer gedetailleerde info over de werking. Zo voorkom je dat je onnodige risico’s loopt. Heb je vragen over het assortiment, of onze producten? Neem dan gerust contact op.

Het hangt dus geheel van jou af welk extractiesysteem het beste bij je past. Wil je regelmatig kruiden extraheren of slechts een enkele keer? Wil je direct grote hoeveelheiden verkrijgen of is dat niet nodig? Moet jouw systeem hasj of juist hasjolie kunnen maken? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen als je op zoek gaat naar een extractiesysteem.