opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Grinder kopen? Weet wat je nodig hebt!

Ben je op zoek naar een grinder om kruiden of tabak mee te vermalen? In ons uitgebreide assortiment vind je precies wat jij zoekt. Groot, klein, sober of fancy, acryl, metaal of plastic, er is voor ieder wat wils. Met een grinder vermaal je kruiden, tabak, softdrugs of kleine groenten tot gruis, waardoor de smaken goed vrijkomen. Daardoor is het een ideale vervanger voor bijvoorbeeld een knoflookpers, maar even ideaal voor tabak- en softdrugsgebruikers. Door tabak of wiet te vermalen vóór gebruik verbrandt het beter. Hierdoor smaakt het niet alleen lekkerder, maar merk je meer van het effect.  

Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1

Hoe gebruik je een grinder?

Een grinder heeft altijd twee delen die op elkaar passen. De boven- en onderkant bevatten pennetjes. Wanneer je de twee kanten in tegenovergestelde richting van elkaar draait, worden je kruiden of tabak fijngemalen door de pennetjes. De kruimels vind je onderin de grinder, klaar voor gebruik. Of dat lang duurt? Nee hoor, een paar seconden draaien en je bent klaar. Ontzettend praktisch, zeker als je een kleine variant neemt die je overal mee naartoe kunt nemen.

Welke soorten zijn er?

We hoeven niet te interessant te doen over grinders, ze doen namelijk allemaal hetzelfde: de inhoud vermalen. Toch is er wel degelijk verschil per soort. Die verschillen zitten vooral in het materiaal en de uitstraling: 

  • Plastic grinders: plastic grinders zijn voordelig en licht. Als je geen behoefte hebt aan fancy gedoe, maar een praktische grinder wil, dan is een plastic variant perfect.
  • Metalen grinders: de metalen varianten zijn een stuk robuuster en mooier dan zijn plastic broertjes. Soms kom je heel chique exemplaren tegen, die zijn gegraveerd met logo’s of afbeeldingen. In vrijwel alle gevallen gaan ze langer mee dan plastic grinders. Hierdoor zijn ze ook iets duurder.
  • Houten grinders: houten vermalers hebben een heel toffe eigen stijl. Ze gaan niet zo lang mee als metalen varianten, maar zien er vaak wel bijzonder uit. Houd je dus van wat visuele kwaliteit, maar is metaal niet jouw ding? Dan is een houten grinder perfect voor jou.

Unieke exemplaren

Soms wil je gewoon iets wat écht bij jou past. Daarom hebben we ook uitgebreide keuze in speciale grinders. Zo zijn er exemplaren met een afbeelding van wiet, of met het logo van een bekende coffeeshop. Kortom: leef je uit! Je vindt vast jouw persoonlijke favoriet in onze online smartshop! Een grinder kopen doe je snel en gemakkelijk bij Dutch-Smart. Heb je vragen over grinders of andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust even contact op.