opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Concentratie middelen

Wil je je graag wat beter concentreren? Dan ben je bij Dutch-Smart aan het juiste adres. In verschillende situaties zijn onze concentratie middelen een goede uitkomst. Heb je binnenkort een tentamen waar je goed voor moet leren, of moet je je goed voorbereiden voor een belangrijke afspraak op je werk? In deze gevallen is een goede focus van essentieel belang en daar kunnen wij je bij helpen! In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende middelen die je helpen om gerichter je doelen te bereiken. Ons aanbod varieert van tabletten tot kruiden en wierook.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Tabletten voor concentratie

Kun je moeilijk het overzicht houden en heb je moeite om je op een bepaalde activiteit te richten? Wij raden dan aan om onze tabletten eens te proberen, zodat je je weer helder kunt nadenken. Wanneer je in een spannende periode zit en veel stress ervaart, dan zijn onze concentratie middelen een goede oplossing. Je kunt hierdoor je aandacht weer richten op de belangrijke dagelijkse bezigheden en je wordt minder vatbaar voor afleiding. De tabletten die je in onze webshop vindt zijn goed voor je geheugen en concentratie. Ook worden ze regelmatig gebruikt om de doorbloeding van je handen, voeten en hersenen te verbeteren.

Kruiden als concentratie middel

Naast de tabletten kun je er ook voor kiezen om kruiden te gebruiken om je concentratie te verbeteren. Zo leveren wij Gotu Kola, dat vooral wordt gebruikt voor het revitaliseren van de hersenen. Hierdoor neemt je concentratievermogen toe en kun je je aandacht er langer bijhouden. Deze kruiden kun je eenvoudig innemen door er thee van te maken. Los hiervoor een halve eetlepel verpulverd kruid op in heet water.

Concentratie middelen bestellen bij Dutch-Smart

Concentratie middelen bestel je gemakkelijk en snel online bij Dutch-Smart. Bekijk ons totale assortiment en plaats je bestelling vandaag nog! Bij iedere bestelling bij Dutch-Smart verdien je punten, waarmee je voor aantrekkelijke kortingen en gratis producten spaart. Voor vragen over onze producten kun je altijd contact met ons opnemen.