opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Concentratie

Wil je je graag wat beter kunnen concentreren? Wellicht kunnen sommige kruiden of capsules helpen. In verschillende situaties zijn onze concentratie middelen een goede uitkomst. Heb je binnenkort een tentamen waar je goed voor moet leren, of moet je je goed voorbereiden voor een belangrijke afspraak op je werk? In deze gevallen is een goede focus van essentieel belang en daar kunnen wij je bij helpen! In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende middelen die je helpen om gerichter je doelen te bereiken. Ons aanbod varieert van tabletten tot kruiden en wierook.

8 Artikelen

Tabletten voor concentratie

Kun je moeilijk het overzicht houden en heb je moeite om je op een bepaalde activiteit te richten? Wellicht is een zogenaamde nootropic dan een idee om eens te proberen. Wanneer je in een drukke periode zit en juist even wat focus nodig hebt, dan zijn concentratie middelen misschien een goede aanvulling. Je kunt hierdoor je aandacht weer richten op de belangrijke dagelijkse bezigheden en je wordt minder vatbaar voor afleiding. 

Kruiden en tabs als concentratie middel

Naast de tabletten kun je er ook voor kiezen om kruiden te gebruiken om je concentratie te verbeteren. Deze kruiden kun je eenvoudig innemen door er thee van te maken. Los hiervoor een halve eetlepel verpulverd kruid op in heet water. Maar natuurlijk hebben we veel meer dan dat in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire studeerpil? Deze pillen zijn speciaal ontworpen om mee te studeren, maar kunnen natuurlijk door iedereen worden ingenomen die op zoek zijn naar wat meer power. Deze specifieke pil zit bomvol effectieve ingrediënten.

Geef je brein een boost!

Het grote voordeel van veel van de producten in deze categorie is dat ze speciaal ontwikkeld zijn voor maar één doel: jou net dat beetje extra geven wanneer je het nodig hebt. Moet je leren voor een tentamen? Heb je een belangrijk gesprek op je werk op het programma staan? Dan kan je maar beter goed voorbereid zijn. 

Concentratie middelen bestellen bij Dutch-Smart

Concentratie middelen bestel je gemakkelijk en snel online bij Dutch-Smart. Bekijk ons totale assortiment en plaats je bestelling vandaag nog! Bij iedere bestelling bij Dutch-Smart verdien je punten, waarmee je voor aantrekkelijke kortingen en gratis producten spaart. Voor vragen over onze producten kun je altijd contact met ons opnemen.