opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Rapé

Rapé is een snuff die voornamelijk in Brazilië wordt gebruikt door diverse indianenstammen. Het hoofdingrediënt van rapé is Rapé is Mapacho, maar het product bevat ook combinaties van andere planten. Zoals gezegd is rapé een snuff. Dit houdt kortgezegd in dat je de werkzame stoffen binnenkrijgt via je neus. Er zijn verschillende rituelen waarbij de rapé door een ander in je neus wordt geblazen, maar als je dit niet prettig vindt of je bent alleen, dan kun je ook een self-applicator pijp gebruiken die ‘Kuripe’ heet. Het is over het algemeen wel makkelijker als iemand anders bij jou de rapé kan toedienen. Op deze pagina vind je ons complete rapé aanbod, inclusief applicatoren!

36 Artikelen

Wat is Rapé nou eigenlijk?

Om maar met de uitspraak te beginnen: Rapé wordt uitgesproken als Ha-Peej. Het is een kruidenpoeder dat vaak tabak als basis heeft en via de neus wordt ingenomen. Het is dan ook te vergelijken met de snuiftabak die je in veel Europese landen nog gewoon voorbij ziet komen - in Nederland is het gebruik ervan minder veelvoorkomend. Het gebruik om deze poeders via de neus te consumeren werd voor het eerst waargenomen in het oude Brazilië. De inheemse stammen gebruikten het daar voor een verscheidenheid aan redenen.

Vandaag de dag wordt rapé voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Het grote assortiment rapé in onze webwinkel getuigt van de vele toepassingen: elke soort heeft wel zijn eigen kenmerk en eigenschappen. Veel inheemse stammen produceren hun eigen specifieke rapé-melanges, elk met hun eigen smaak en toepassing. Inmiddels vindt het gebruik van rapé zijn weg over de hele wereld.

Meer over het gebruik van rapé

Een Kuripe is een pijp met een V-vorm, waarmee je je mond met je neusgat in verbinding brengt. Het is op zich niet moeilijk om jezelf aan te leren zo’n pijp te gebruiken, maar je bent misschien meer ontspannen als een ander dit voor je kan doen. Het effect van rapé kan voor iedereen anders zijn, en de effecten kunnen zelfs per keer verschillen. De meeste gebruikers geven echter aan dat ze een soort intense klap op hun geest voelen, waarbij ze een gevoel van bevrijding ervaren en negativiteit makkelijker los kunnen laten. Ga je voor het eerst rapé gebruiken, zorg er dan voor dat je een lege maag hebt! Ook is het verstandig om rapé te gaan gebruiken als je je fit en lekker voelt, dus bijvoorbeeld niet tijdens een flinke kater. Meer weten over het gebruik van deze snuff? Lees dan ook het artikel dat wij hierover in onze kennisbank hebben geschreven.

Eenvoudig en voordelig bestellen bij Dutch-Smart

Kies op deze pagina uit de verschillende soorten rapé en applicators. We bieden verschillende Kuripes in diverse prijsklassen, zodat er voor jou altijd iets tussen zit. Online shoppen doe je bij Dutch-Smart altijd gemakkelijk en voordelig. Bovendien zorgen we ervoor dat je producten altijd discreet worden verzonden! Heb je nog vragen over rapé, of over het gebruik ervan? Neem dan contact op via support@dutch-smart.nl of via 085-7827555.