opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Rapé Katukina Pau Mulata – 7 gram

19,50
 ​​​Lage verzendkosten Altijd discreet verzonden
Spaarpunten systeem Gratis cadeau bij elke bestelling

 

Beschrijving

Rapé Katukina Pau Mulata – 7 gram

Over de Pau Mulata Rape:
Pau Mulata, ook bekend als Mulateiro, heeft een kenmerkende geur van eeuwenoud bos. Het is een uitzonderlijke blend van de Katukina-stam die wordt gebruikt als traditioneel medicijn. De subtiele maar krachtige mix van kruiden en as biedt de mogelijkheid om de Amazone te ervaren. Pau Mulata lijkt qua uiterlijk en kleur op de Pau Pereira, maar het effect is merkbaar anders. Dit is een uitstekende Rapé. In kleine hoeveelheden kan het een goede eerste kennismaking zijn met Rapè en de effecten ervan.

Over de Katukina Tribe:
Katukina of Catuquina, Katokina, Katukena, Katukino zijn generieke termen die worden gebruikt voor vijf taalkundig verschillende maar geografisch nabijgelegen inheemse groepen die in het zuidwesten van Brazilië leven, aan de grens van Amazonas en Acre. De Katukina-stam is sterk verbonden met het gebruik van heilige planten. Ze beschouwen zichzelf als de eerste stam die de Kambo-medicijn rechtstreeks van de kikker heeft ontvangen. Ze dragen nog steeds uitgebreide kennis over planten en de geest van de wereld. Hun Rapé is sterk en diepgaand, en het draagt de wilde en krachtige geest van de jungle met zich mee.

Gebruik:
De verpoederde rapé, kan met een Tepi-pijpje in iemands neusholtes geblazen worden. Of met een Kuripe-pijpje kun je het in je eigen neusholte blazen.
Dosering:
Begin met een kleine hoeveelheid, denk hier aan 0,2 tot 0,4 gram per neusgat. Ook is het aan te raden dat je niet direct met een te zware Rape begint!

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol. Donker en koel bewaren.

Beoordelingen (0)
Rapé Katukina Pau Mulata – 7 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Rapé Katukina Pau Mulata – 7 gram
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items