opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Seksspeeltjes voor mannen

Voor mannen zijn er diverse seksspeeltjes op de markt waar je je goed mee kan vermaken: zowel alleen als met je partner. Onze seksspeeltjes zorgen voor verrassende effecten tussen de lakens en het kan je seksleven een interessante nieuwe dimensie geven. In onze online sexshop vind je verschillende soorten seksspeeltjes voor mannen: van penispompen en stimulators tot vagina’s en cock ringen. Wat je precies gaat bestellen bepaal je helemaal zelf. Het ligt eraan waar jij het meest van houdt. We vertellen je graag meer over ons uitgebreide assortiment.

Penispomp online bestellen

Een penispomp zorgt ervoor dat je penis nog stijver en groter wordt. De buis schuif je over je penis en vervolgens wordt deze buis door de pomp vacuüm gezogen. Hierdoor stroomt er meer bloed naar je penis en wordt je erectie nog heviger.  De penispomp heeft een zuigkracht die je helemaal naar eigen wens kunt opvoeren. Op deze manier creëer je de perfecte stand voor jezelf. De penispomp is geschikt voor veel mannen: het is een goede uitkomst wanneer je erectieproblemen hebt, maar ook als je je partner wilt verrassen kun je een penispomp gebruiken.

Van cockrings tot kunstvagina’s

Met een cock ring kun je extra lang van je erectie genieten. De ring is geschikt voor als je wat ouder bent en het lastig vindt om een erectie te houden, maar ook als je gewoon langer wilt genieten van de seks is de cock ring ideaal. Dit product zorgt ervoor dat het bloed de penis moeilijker verlaat, waardoor de erectie van de penis langer behouden blijft. Deze penisringen bieden wij aan in de meest uiteenlopende vormen en maten. Ook voor kunstvagina’s kun je goed bij Dutch-Smart terecht. Al onze vagina’s bieden je een realistische sensatie. Wij leveren deze producten in verschillende prijsklassen, dus kijkt u gerust eens rond om te zien welke seksspeeltjes voor mannen het beste bij jou passen.