opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden

9.2 / 10 van 1698 reviews

15% KORTING OP ALLES
CODE: CACTI

2dutch-smart-gratis-artikelen

Medium mycelium growkit

Wie zegt dat je voor een geweldige trip de deur uit moet? Met de paddo growkits uit Paddoshop kan jij de paddenstoelen kweken die je naar een andere dimensie brengen, zonder dat je van de bank hoeft te komen. Bekijk ons uitgebreide assortiment 1200 cc growkits en kies zelf welke paddosoort bij jou past!

8 Artikelen

Snel en eenvoudig paddo’s kweken

Paddo’s kweken kan een enorme klus zijn. Professionals moeten er maanden aan werken. Gaan wij je een growkit geven waar je maanden mee bezig bent? Uiteraard niet. Onze kits zijn zo compleet dat jij slechts een paar weken hoeft te kweken en daarna direct kan oogsten. De paddo growkits beschikken over alle benodigdheden en geven een uitgebreide uitleg om de perfecte paddenstoelen te oogsten. Zo heb je met het grootste gemak verse paddo’s, met een geweldig effect! Zorg wel dat zodra je de kit ontvangt de kit ook direct opzet en begint met het preppen zoals staat beschreven in de instructies. De groekit bewaren in de koelkast mag, maar liever niet langer dan 2 dagen na ontvangst om maximale kwaliteit te behouden.

Soorten paddo’s

In de paddoshop vind je verschillende soorten paddokweeksets. Hoewel de kweekmethode bij de meeste soorten vergelijkbaar is, zijn de effecten van de paddenstoelen per soort verschillend. Soms is het handig om te weten hoe sterk de werking is, zeker als je net begint. De reacties verschillen per persoon, maar we kunnen uit de reacties concluderen dat onze soorten de volgende kenmerken hebben:

  • Mexicaanse paddo’s: de populairste en bekendste paddosoort zijn de Mexicaanse. Dit zijn de perfecte beginnerspaddo’s. Hierbij heb je veel visuele effecten en vaak een trip die barst van energie en vrolijkheid.   
  • Thaise paddo’s: waan jezelf op de full moon party’s van Koh Phi Phi met deze paddosoort. De effecten zijn vergelijkbaar met de Mexicaanse en dus vrij toegankelijk.     
  • Colombiaanse: De Colombiaanse paddenstoelen zijn beduidend sterker dan zijn Mexicaanse en Thaise broertjes. De zintuiglijke beleving wordt hiermee erg intens.       
  • McKennaii: Deze paddosoort werd vernoemd naar de Amerikaanse psychonaut, filosoof en mysticus Terence McKenna. Je duikt hiermee in een intense trip ‘in je hoofd’.             

Verse paddo’s bewaren

De paddo growkits zorgen voor enkele honderden grammen verse paddo’s. Aangezien je slechts tientallen grammen nodig hebt om stevig te trippen kan je de overgebleven paddenstoelen bewaren. Let op: als je verse paddo’s wilt bewaren kan dit slechts enkele dagen in de koelkast. Wil je ze langer bewaren? Zorg dan dat je ze goed droogt en op een donkere, droge plek bewaart. Dan heb je de minste kans op bederven. Neem voor meer informatie over onze paddo growkits gerust contact met ons op.