opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Weegschalen

Wie met kruiden werkt weet het maar al te goed: één gram te veel of te weinig, en het resultaat valt in het water. Om altijd de juiste dosering van je favoriete kruiden te krijgen, is een zeer goede weegschaal geen overbodige luxe. Daarom bieden wij jou een uitgebreid assortiment precisie weegschalen, die tot wel 0,5 gram, 0,1 gram, 0,01 gram of zelfs 0.001 gram nauwkeurig wegen. Zo krijg jij altijd de juiste mix!

68 Artikelen

Verschillende soorten precisie weegschalen

Denk je aan een weegschaal, dan denk je waarschijnlijk aan een groot, opvallend ding in je keukenkast. Dat hoeft helemaal niet. Er zijn talloze soorten precisieweegschalen met een eigen stijl. Ja, sommigen zien er ‘ouderwets’ uit met een platform en een display, maar andere varianten zijn zo klein dat je ze in je zak mee kunt nemen! Er kunnen allerlei redenen zijn om een kleine, onopvallende weegschaal te gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld weinig ruimte, of je hebt liever niet dat iedereen ziet dat je een precisieweegschaal gebruikt. Daarom zijn ze er ook in de vorm van een CD-hoesje of notitieboekje. Het valt niemand op en je kunt ze overal bewaren: ideaal.

Welke weegschaal past bij jou?

Welke weegschaal je het beste kunt gebruiken hangt helemaal af van je persoonlijke voorkeuren. Gebruik je vooral kruiden en bladeren die je niet zéér precies hoeft af te wegen, dan is een weegschaal die tot 0,5 gram nauwkeurig weegt al ruim voldoende. Ben je meer een fan van poeders of kruidenextracten? Dan wil je natuurlijk ultieme nauwkeurigheid. Een halve gram te veel of te weinig kan immers al een groot effect hebben. Een precisie weegschaal tot 0,1 of zelfs 0,01 gram nauwkeurigheid is in dit geval een beter idee.

Bij het wegen van bladeren kan je beter voor een grotere weegschaal kiezen, dan heb je genoeg ruimte. Voor poeders en extracten is een kleine precisie weegschaal veel fijner. Stel dat je onderweg bent, maar toch even de juiste hoeveelheid kruiden wil roken of snuiven… Dan heb je ‘m gewoon in je zak. Kortom: doe niet langer moeilijk met dingen inschatten of uitproberen. Je weet direct de juiste hoeveelheid met een precisie weegschaal!

Heb je vragen over de producten die je op deze pagina ziet? Neem dan even contact op met Dutch-Smart!