opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1709 reviews

Schrijf jij je ook in?

Sporen spuiten

Met onze sporenspuiten kweek je je eigen paddo’s! Vooral voor ervaren gebruikers is dit erg geschikt. Met een sporenspuit kun je de daadwerkelijke sporen van de paddo’s in de kweekbakken spuiten. Wij leveren onze spuiten dus standaard met sporen. Ben je een beginnende gebruiker? Dan raden we onze complete kweeksets aan, waar alle benodigdheden in zitten, inclusief een handleiding. Met deze sets kun je direct zelf aan de slag. Je kunt voor jezelf het beste bepalen wat het meest geschikt is voor jou. Lees meer over de verschillende mogelijkheden!

17 Artikelen

Ons aanbod sporenspuiten

Onze sporenspuiten bevatten steriel water met gehydrateerde sporen. In ons assortiment vind je verschillende soorten, waar we je graag meer over vertellen. Zo is de PF Original bij ons verkrijgbaar: de originele Psilocybe Fanaticus soort die bekend staat om zijn voorkeur voor BRF (bruine rijstebloem en vermiculiet: de welbekende PF TEK). Deze begint snel met het vormen van vruchten en produceert korte, maar dikke paddenstoelen. Een andere populaire sporenspuit is de Costa Rica. Deze produceert kleinere paddenstoelen, maar ze verschijnen wel in grote clusters en zijn bovendien zeer potent. Ga je voor het eerst bezig met een sporenspuit? Dan is de Psilocybe cubensis Koh Samui wellicht een geschikte optie voor jou. Deze is namelijk goed bestand tegen besmetting. Daarnaast worden de paddenstoelen niet zo hoog, maar wel dik.

Bestel snel en voordelig online bij Dutch-Smart

In de webshop van Dutch-Smart bestel je voordelig en gemakkelijk sporenspuiten. Wanneer je een order van meer dan €50,- hebt geplaatst, zijn de verzendkosten gratis! Bovendien spaar je bij je bestelling punten, waarmee je korting opbouwt of later gratis producten kan bestellen. Dit geldt niet alleen voor de sporenspuiten, maar ook voor alle andere producten uit onze webshop. Heb je vragen over het gebruik van onze producten, of over ons totale aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.