opc_loader

Menu

Direct 5% korting op je eerste bestelling? Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief en ontvang leuke kortingen!  

Aanmelden
Leeftijdcontrole
Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont.

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder, en ga je daarnaast akkoord met ons cookiebeleid?

Jazeker Nee helaas

9.2 / 10 van 1708 reviews

Schrijf jij je ook in?

Tafel model Vaporizers

Een vaporizer wordt ook wel een verdamper genoemd en wordt gebruikt om bepaalde stoffen uit een plantaardig materiaal te halen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om cannabis, tabak of andere soorten kruiden. Verdampen is een gezonde en effectieve manier om cannabis te gebruiken! Op deze pagina vind je vaporizers die geschikt zijn om op tafel te zetten. We vertellen je graag meer over alle voordelen van tafelmodel vaporizers. In verband met de nieuwe tabakswet mogen wij per 1 juli 2023 geen elektronische vaporizers meer verkopen aan Nederlandse consumenten, voor meer informatie klik hier. De NIET elektronische vaporizers, als bijvoorbeeld de Vaporgenie zijn geen probleem, het betreft enkel de elektronische vaporizers. De elektronische vaporizers kunnen enkel in onze winkel verkocht worden. 

7 Artikelen

Waarom een tafelmodel vaporizer kopen

Tafelmodel vaporizers, soms ook wel desktop vaporizers genoemd, waren oorspronkelijk dé manier om cannabis mee te verdampen - voornamelijk voor medicinale cannabisgebruikers. Het grootste verschil tussen een tafelmodel en een draagbare vaporizer is dat de eerste simpelweg stil op tafel staat. Daarnaast bevatten ze over het algemeen meer verschillende onderdelen en produceren ze een hoogwaardigere damp. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten tafelmodel vaporizers verkrijgbaar: typen waarbij gebruik gemaakt wordt van een siliconen buis, of typen met een hittebestendige ballon die gevuld wordt met damp. In onze vaporizer shop hebben we ze allebei!

Ben je een gebruiker van een draagbare vaporizer, maar haal je daar simpelweg niet genoeg voldoening uit? Overweeg dan zeker eens een desktop vaporizer te gebruiken. En of je het nu een tafel vaporizer, desktop vaporizer, tafelverdamper, tafeldamper of thuisverdamper noemt: in principe zijn ze allemaal hetzelfde en bieden ze je een ongekende vape-ervaring. Het belangrijkste doel van tafel model vaporizers is het bieden van betere prestaties en rijkere smaken. Hoewel draagbare dampen misschien populairder zijn onder recreatieve gebruikers, zijn desktopverdampers de eerste keuze van mensen die om medische redenen verdampen, maar ook voor vapers die waarde hechten aan meer kwaliteit en prestatie. Daarnaast is zo'n tafelmodel ook nog eens moeilijk kwijt te raken, iets wat over een draagbare vaporizer helaas niet te zeggen valt.

Bekijk de vaporizers in ons assortiment

Tafelmodel vaporizers zijn ideaal voor wanneer je thuis wilt genieten van een comfortabele ervaring met je vaporizer. Een tafel vaporizer is handig als je vooral thuis aan de slag wilt gaan, omdat je het apparaat gemakkelijk op tafel laat staan. De Arizer V-Tower Vaporizer is van goede hoge kwaliteit en is gemaakt van de meest duurzame materialen. Met dit apparaat kun je jarenlang doen! Dit merk en model onderscheidt zich doordat het niet op giftige stoffen reageert. Dit zorgt ervoor dat de damp zo schoon mogelijk wordt gemaakt. De temperatuurcontrole werkt zeer nauwkeurig en je kunt zelfs de ingestelde en huidige temperatuur op het LCD-display bekijken. Deze vaporizer is bovendien voorzien van een lange inhalatieslang, waardoor de damp extra koel en zacht in de keel aanvoelt.

De voordelen van tafelmodel vaporizers

Wanneer je het meeste uit je cannabis wilt halen, dan is een vaporizer een geschikte oplossing! Het is namelijk een efficiënte manier om wiet te gebruiken. Je hebt minder cannabis nodig om hetzelfde effect te bereiken, waardoor je geld bespaart. Daarnaast is het veel gezonder, omdat de damp geen giftige stoffen bevat. Tot slot heb je geen asbakken meer in je huis staan en kun je zelf bepalen hoeveel cannabis je precies binnenkrijgt, omdat je controle over de dosering hebt. De vaporizers in ons aanbod variëren in grootte, prijs en functionaliteiten, dus kijk gerust eens rond en plaats je bestelling snel en eenvoudig online! Heb je nog vragen over de verzending, of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.