opc_loader

Leeftijdcontrole

Om bij ons te winkelen dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Dutch-smart houd zich aan de Nederlandse wet, houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. 

Ben je op de hoogte van de wet en ben je 18 jaar of ouder? 

Jazeker! Nee, helaas...

Vaporizer voor op tafel

Een vaporizer wordt ook wel een verdamper genoemd en wordt gebruikt om bepaalde stoffen uit een plantaardig materiaal te halen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om cannabis, tabak of andere soorten kruiden. Verdampen is een gezonde en effectieve manier om cannabis te gebruiken! Op deze pagina vind je vaporizers die geschikt zijn om op tafel te zetten. We vertellen je graag meer over alle voordelen van tafelmodel vaporizers.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Bekijk de vaporizers in ons assortiment

Tafelmodel vaporizers zijn ideaal voor wanneer je thuis wilt genieten van een comfortabele ervaring met je vaporizer. Een tafel vaporizer is handig als je vooral thuis aan de slag wilt gaan, omdat je het apparaat gemakkelijk op tafel laat staan. De Arizer V-Tower Vaporizer is van goede hoge kwaliteit en is gemaakt van de meest duurzame materialen. Met dit apparaat kun je jarenlang doen! Dit merk en model onderscheidt zich doordat het niet op giftige stoffen reageert. Dit zorgt ervoor dat de damp zo schoon mogelijk wordt gemaakt. De temperatuurcontrole werkt zeer nauwkeurig en je kunt zelfs de ingestelde en huidige temperatuur op het LCD-display bekijken. Deze vaporizer is bovendien voorzien van een lange inhalatieslang, waardoor de damp extra koel en zacht in de keel aanvoelt.

De voordelen van tafelmodel vaporizers

Wanneer je het meeste uit je cannabis wilt halen, dan is een vaporizer een geschikte oplossing! Het is namelijk een efficiënte manier om wiet te gebruiken. Je hebt minder cannabis nodig om hetzelfde effect te bereiken, waardoor je geld bespaart. Daarnaast is het veel gezonder, omdat de damp geen giftige stoffen bevat. Tot slot heb je geen asbakken meer in je huis staan en kun je zelf bepalen hoeveel cannabis je precies binnenkrijgt, omdat je controle over de dosering hebt. De vaporizers in ons aanbod variëren in grootte, prijs en functionaliteiten, dus kijk gerust eens rond en plaats je bestelling snel en eenvoudig online! Heb je nog vragen over de verzending, of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op.